11 - 15 sep. 2024

Danskvällar

Fredag och lördag kan du dansa till årets dansband. Välkommen till Lobby Syd, ingång från mässcampingen eller via Entré 8 Väst grind.

För dig med flerdagarsentré.

CALLINAZ

Callinaz spelar på Elmia Husvagn Husbil
Callinaz spelar till dansen på fredagkvällen, kl 21.00-01.00. Callinaz är ett ungt dansband från nordvästra Skåne. De har ett eget sound och musiken som spelas är en mix av swing, rock'n'roll och rockabilly inspirerat av 50- och 60-talet som möter dagens populärmusik. 

Callinaz startade sommaren 2010 med ett 40-tal spelningar och numera spelar bandet på heltid. De har fått prestigefyllda nomineringar i Guldklaven och sångerskan Carolina vann årets utstrålade musiker i Guldsladden. 2014 fick de ta emot Sverige Radios pris för årets uppstickarband. 

BLACK JACK

Black Jack spelar till dansen på lördagkvällen, kl 21.00-01.00.

Black Jack spelar på Elmia Husvagn Husbil


Black Jack startade 1990-91 i samband med Colin Nutleys första film "Black Jack" och fick sitt stora genombrott med låten "Inget stoppar oss nu", skriven av Lasse Holm och Ingela "Pling" Forsman. Nu är Black Jack ett av Sveriges största dansband och genombrottslåten vann omröstningen "Alla tiders största dansbandslåt" för några år sedan.

Vi har sett dem i flera underhållningsprogram på TV och de har gjort ett flertal album genom åren. Ett tiotal av Black Jacks låtar har legat på Svensktoppen. Den mest framgångsrika "Om det känns rätt" låg etta 1996. "Corrine Corrina", "Sista dansen" och "Får jag låna din fru ikväll?" är tre andra låtar som är starkt förknippae med bandet. ,

På Elmia Husvagn Husbil kan du dansa till Black Jack.