6 - 10 sep 2023

Danskvällar

Fredag och lördag kan du dansa till årets dansband. Välkommen till Lobby Syd, ingång från mässcampingen eller via Entré 8 Väst grind.

För dig med flerdagarsentré.

TITANIX 
Titanix spelar till dansen på fredagkvällen, kl 21.00-01.00.Titanix.jpgTitanix är ett modernt dansband som spelat på heltid sedan 1989 och är med andra ord en mycket rutinerad orkester. De har bland annat två finalplatser i Dansbands-SM och ett par Svensktoppsplaceringar i bagaget. De har även nominerats i Guldklaven och blivit tvåa i Dansbandskampen 2009.

På senaste singeln ”Ge mig hopp” samarbetar de med världsproducenten Ron Nevison och han ligger även bakom deras låt ”Här vill jag leva”. Andra kända låtar är ”Låt inte din skugga falla här” och ”Thorleifs saxofoner” som de spelade in tillsammans med legenden Thorleif Torstensson och hans klassiska saxofon.

STREAPLERS

Streaplers spelar till dansen på lördagkvällen, kl 21.00-01.00.streaplers_webb.jpg
Streaplers är ett av Sveriges främsta, populära och mest folkkära dansband. De fick sitt stora genombrott 1963 med låten ”Diggety Doggety” som gick in som tvåa på ”Tio i topp”. Under sina mer än 50 år långa karriär har de haft stora framgångar med låtar som ”Jag har en dröm” och ”Till min kära”.