Eclectic Garden

Den här trenden fokuserar på den uttrycksfulla trädgården och uterummet som det nya inomhus. Nu vill vi göra allt utanför hemmets väggar vilket innebär att vi utformar det gröna rummet till en bekväm och vilsam plats. Vi delar in trädgården i rum för olika aktiviteter – en loungedel, en matplats, en plats för lek och spel samtidigt som uteköket blir mer lyxigt och avancerat. Vi ser till och med att bastun kommer tillbaka in i villaträdgården för att möta önskan om att leva ett hälsosamt liv.

Poolen är fortsatt intressant i det här temat men nu anpassas den mer för den skandinaviska trädgården. Det är den dunkla skogstjärnen och små sjöar som vi längtar efter att få in i trädgården. Resultatet är pooler med djupare blå vatten som omgärdas av vindpinade trädäck eller stenläggningar.

Garden Trends I Eclectic Garden I formell trädgård.jpg

Garden Trends I Eclectic Garden I pingisbord.jpg

Garden Trends I Eclectic Garden I rosa soffa.jpg

Garden Trends I Eclectic Garden I Jonathan Adler Maxime Sofa.jpg

Garden Trends I Eclectic Garden I kruka Lene Bjerre miljö.jpg

Garden Trends I Eclectic Garden I pool.jpg

Inspirationen kommer från parker och trädgårdar i formell stil. Känslan är elegant men stilarna varierar och bryter mot varandra. Material som gulmetaller som möter textil med strukturer som möter matta ytor i polyterrazzo och konststen skapar stilen. Tillsammans blir uttrycket lyxigt, bekvämt och elegant.

Det här temat fokuserar på den uttrycksfulla trädgården och uterummet som det nya inomhus. Nu vill vi göra allt utanför hemmets väggar vilket innebär att vi utformar det gröna rummet till en bekväm och vilsam plats. Vi delar in trädgården i rum för olika aktiviteter – en loungedel, en matplats, en plats för lek och spel samtidigt som uteköket blir mer lyxigt och avancerat. Vi ser till och med att bastun kommer tillbaka in i villaträdgården för att möta önskan om att leva ett hälsosamt liv.

Garden Trends I Eclectic Garden I uteplats.jpg

Garden Trends I Eclectic Garden I älghornsbräken.jpg

Växter
Växter

Garden Trends I Eclectic Garden I torkade växter.jpg

Garden Trends I Eclectic Garden I Atelier stol.jpg

Garden Trends I Eclectic Garden I rosa vägg.jpg