Snygga och smarta törstsläckare

Snygga och smarta törstsläckare
Skånska Bevattningsteknik har med sig en läskande mässpremiär till Elmia Park – dricksvattenfontäner för parker, torg, idrottsarenor och andra utomhusmiljöer. Ett enkelt och smart sätt att kunna släcka törsten när man vistas utomhus på promenad eller är på något evenemang.

–  Det finns ett stort intresse för dem, det märker vi helt klart här på mässan, säger Jörgen Larsen, försäljningschef på Bevattningsteknik.

Dricksvattenfontänerna HAWS finns i flera olika utföranden och modeller, antingen i betong eller i pulverlackarad polerat rostfritt stål. De går att få i olika höjd och kan anpassas helt efter behov, till exempel så att de är lättillgängliga från rullstol.

 –  De kan enkelt kombineras med tillbehör så man kan fylla på egna vattenflaskor. Det går också att kombinera med till exempel en stråle och skål längre ner så att hundar kan dricka vatten, säger Philip Torle, tekniker på Bevattningsteknik.

 – Det finns många olika tillbehör och man kan få dem precis som man önskar och behöver där man vill sätta upp dem. De är också frostsskyddade så de kan vara igång hela året, säger Jörgen Larsen.

Elmia Park I Bevattningsteknik.jpg

Försäljningschef Jörgen Larsen på Bevattningsteknik har mässpremiär med dricksvattenfontänerna HAWS på Elmia Park.