Career Forum

Succén är tillbaka! Vi hälsar studerande inom branschen varmt välkomna till Elmia Nordic Rail och Career Forum. Ett utmärkt tillfälle att få en inblick i det stora utbud som den breda branschen har att erbjuda och för att knyta kontakter inför kommande examensarbeten, praktiktider och arbetslivet.

Rail2019_21_1920x1080.jpg

Besök mässan

Elmia Nordic Rail är den viktigaste mötesplatsen och ett kunskapsnav för alla som arbetar, eller kommer arbeta, med järnväg och spårburen trafik. Här träffas man för att se de senaste innovationerna, utbyta erfarenheter, knyta nya kontakter och bygga gränsöverskridande nätverk.
För att få ut så mycket som möjligt av mässbesöket rekommenderar vi att förbereda sig innan – här kan du läsa våra fem tips! 

Kom ihåg att registrera dig för fri entré – klicka här för entrébiljett.

Studenter möter rekryterande företag på Career Forum

Torsdagen den 12 oktober har vi extra fokus på kompetensförsörjning och branschens attraktivitet. På Career Forum ges möjligheten för studenter att träffa och presentera sig för rekryterande företag. Vi bjuder dessutom på enklare lunch till alla föranmälda studerande. Är det din nästa kollega du kommer träffa här?

Program 12 oktober

12:30 – Rekryterande företag presenteras på scenen
13:00-14.00 – Speeddating (i grupp) med representanter från företagen

Career Forum hålls på svenska och är kostnadsfritt för studerande att delta i, men anmälan krävs och det är begränsat antal platser. Observera att entrébiljett behövs för att komma in på mässan – klicka här för entrébiljett.

Är du utställare och vill medverka på Career Forum? Kontakta Katarina Wadsby via katarina.wadsby@elmia.se

Anmälan Career Forum

Katarina Wadsby
Katarina Wadsby
Telefon: +46 36 15 20 80