Hela kalendern

Visar händelser mellan
14 aug. 2024 - 7 juni 2025
Nordic Profile Fair Hybrid
14 - 15 aug. 2024
Nordic Profile Fair Hybrid
Nordens viktigaste mötesplats för produktmediabranschen. Fackmässa med fokus på nyheter för alla som arbetar med profil- och marknadsföringsprodukter.
Elmia Lastbil
21 - 24 aug. 2024
Elmia Lastbil
Elmia Lastbil är en internationell mässa för åkeri- och transportbranschen, en självklarhet för hela åkerinäringen. Välkommen till en tungt lastad mässa — med blicken riktad framåt
Entreprenad Live Skåne
5 - 7 sep. 2024
Entreprenad Live Skåne
Sveriges främsta mötesplats inom entreprenad, mark- och grönytor samt bygg- och anläggningsbranschen.
Elmia Husvagn Husbil
11 - 15 sep. 2024
Elmia Husvagn Husbil
Elmia Husvagn Husbil är Nordens största mässa för camping och mobilt liv. Eventet är en enda stor happening med fler aktiviteter varje dag för alla med intresse för det mobila livet.
Elmia Garden
2 - 3 okt. 2024
Elmia Garden
Elmia Garden är en nationell trädgårdsmässa och mötesplats som inspirerar dig till bättre affärer. Nätverka och knyt kontakter, ta del av trender och lyssna på intressanta seminarier.
Elmia Lantbruk
16 - 18 okt. 2024
Elmia Lantbruk
Elmia Lantbruk är affärsarenan som skapar förutsättningar för ett starkt svenskt lantbruk. Mässa, debatter och inspirerande miljöer som visar på bredden och möjligheterna.
Jönköping Horse Show
29 okt. - 3 nov. 2024
Jönköping Horse Show
En show för dig som letar efter en häftig upplevelse eller bara är helt tokig i hästar! Varje år samlas eliten inom svensk ridsport och möts och tävlar mot varandra på Elmia.
Elmia Subcontractor
12 - 14 nov. 2024
Elmia Subcontractor
Tillverkningsindustrins viktigaste marknadsplats och främsta arena för underleverantörer inom tillverkande industri och deras kunder – en äkta specialistmässa för inköp och produktutveckling.
Elmia Solar
4 - 6 feb. 2025
Elmia Solar
Nordens nya mötesplats för solenergibranschen. Elmia Solar samlar alla som har en koppling till solenergibranschen för att göra affärer, nätverka och ta del av innovationer.
Elmia Hund – Hundsport & Hund i tjänst
1 - 2 mars 2025
Elmia Hund – Hundsport & Hund i tjänst
Elmia Hund ger dig allt inom hundsport och hund i tjänst för ett aktivt hundliv.
På Väg
4 - 5 mars 2025
På Väg
Mässan och mötesplatsen för alla som arbetar med säkerhet på vägar och gator.
Elmia Game Fair
29 - 31 maj 2025
Elmia Game Fair
Tre dagar med 100% jakt. Här träffar du branschens största leverantörer inom vapen, kläder, resor, jaktfordon, hundutrustning och andra jakttillbehör.
Elmia Wood
5 - 7 juni 2025
Elmia Wood
Elmia Wood är den globala mötesplatsen för hela skogsbranschen. Här möts skogsägare, entreprenörer och skogstjänstemän från hela världen.