Hela kalendern

Visar händelser mellan
16 jun 2023 - 26 sep 2024
DreamHack Summer
16 - 19 jun 2023
DreamHack Summer
Världens största datorfestival och LAN-party. Mängder av aktiviteter och e-sport. Titta på och testa den senaste tekniken, delta i seminarier, föreläsningar och tävlingar.
Nordic Profile Fair Hybrid
16 - 17 aug 2023
Nordic Profile Fair Hybrid
Nordens viktigaste mötesplats för produktmediabranschen. Fackmässa med fokus på nyheter för alla som arbetar med profil- och marknadsföringsprodukter.
Elmia Husvagn Husbil
6 - 10 sep 2023
Elmia Husvagn Husbil
Elmia Husvagn Husbil är Nordens största mässa för camping och mobilt liv. Eventet är en enda stor happening med fler aktiviteter varje dag för alla med intresse för det mobila livet.
Konferens Robotbaserad Automation
13 - 14 sep 2023
Konferens Robotbaserad Automation
Under två dagar möter du Sveriges ledande experter inom automation och digitalisering och lyssnar till hur just du ska gå vidare för att göra rätt automationsinvestering.
Elmia Garden
26 - 28 sep 2023
Elmia Garden
Elmia Garden är en nationell trädgårdsmässa och mötesplats som inspirerar dig till bättre affärer. Nätverka och knyt kontakter, ta del av trender och lyssna på intressanta seminarier.
Elmia Park
26 - 28 sep 2023
Elmia Park
Sveriges största branschmässa för utemiljöer. Här visar den samlade branschens leverantörer upp det senaste av maskiner, utrustning, möbler, lekmiljöer, jord- och växtmaterial, bevattning och tjänster.
Elmia Nordic Rail
10 - 12 okt 2023
Elmia Nordic Rail
Knutpunkten för framtidens järnvägsbrasch! Här finns lösningarna på infrastrukturens viktiga framtidsfrågor.
Clean & Facility
18 - 19 okt 2023
Clean & Facility
Clean & Facility är branschens självklara mötesplats. Här diskuteras branschens aktuella och viktiga frågor.
Jönköping Horse Show
31 okt - 5 nov 2023
Jönköping Horse Show
En show för dig som letar efter en häftig upplevelse eller bara är helt tokig i hästar! Varje år samlas eliten inom svensk ridsport och möts och tävlar mot varandra på Elmia.
Elmia Subcontractor
14 - 16 nov 2023
Elmia Subcontractor
Tillverkningsindustrins främsta arena, norra Europas ledande underleverantörsmässa. Den viktigaste mötesplatsen för underleverantörer inom tillverkande industri och deras kunder- en äkta specialistmässa för inköp och produktutveckling.
En Magisk Jul
7 - 16 dec 2023
En Magisk Jul
Det blir en storslagen jul med gatumusikanter, karusell, isbana, marknadsstånd, chokladhjul, magi, granar och tomtar. Ja vår jul innehåller allting den borde och mycket mer! Förutom detta en storslagen julshow tillsammans med musikalartisterna Linus Wahlgren och Laila Adèle och över 15 musiker samt Smålands bästa julbord. Det är vad vi kallar en magisk jul.
Sportfiskemässan
15 - 17 mar 2024
Sportfiskemässan
Välkommen till fiskeentusiasters stora mötesplats 15-17 mars 2024 på Elmia i Jönköping.
Elmia 3D
14 - 17 maj 2024
Elmia 3D
Här samlas leverantörer av maskiner, material och produktionsutrustning för att ge besökare chansen att upptäcka morgondagens produktionstekniker och additiv tillverkning.
Elmia Automation
14 - 17 maj 2024
Elmia Automation
Här visas kompletta lösningar i drift för effektiv och automatiserad produktion. Gör dig redo att möta framtidens automation för tillverkande industri redan idag.
Elmia Plåt
14 - 17 maj 2024
Elmia Plåt
Branschens egen mässa med ett brett utbud av maskiner, verktyg och tillbehör för den plåtbearbetande industrin. Möt framtidens produktion för tillverkande industri redan idag.
Elmia Polymer
14 - 17 maj 2024
Elmia Polymer
Skandinaviens största mässa för plast- och gummiindustri. Här visas ett högklassigt utbud inom områdena formsprutning, extrudering och kompoundering.
Elmia Svets & Fogningsteknik
14 - 17 maj 2024
Elmia Svets & Fogningsteknik
Här hittar du allt som har med svetsning och fogning att göra, oavsett om du är verksam inom byggindustrin, verkstadsindustrin eller jobbar på en renodlad svetsfirma.
Elmia Verktygsmaskiner
14 - 17 maj 2024
Elmia Verktygsmaskiner
En komplett produktionsteknisk mässa med allt inom verktygsmaskiner, verktyg och mätteknik. Gör dig redo att möte framtidens produktion för tillverkande industri redan idag.
Elmia Lastbil
21 - 24 aug 2024
Elmia Lastbil
Elmia Lastbil är en internationell mässa för åkeri- och transportbranschen, en självklarhet för hela åkerinäringen. Välkommen till en tungt lastad mässa — med blicken riktad framåt
VA-mässan
24 - 26 sep 2024
VA-mässan
Här förenas vattenkrafterna som tillsammans kan utveckla en stabilare grund för ett tryggt och hållbart samhälle. Här träffas uppdragsgivare, tillverkare och entreprenörer.