Hela kalendern

Visar händelser mellan
3 dec 2022 - 26 sep 2024
En Magisk Jul
3 - 17 dec 2022
En Magisk Jul
Det blir en storslagen jul med gatumusikanter, karusell, isbana, marknadsstånd, eldkonstnärer, trollkarlar, granar och tomtar. Ja vår jul innehåller allting den borde och mycket mer! Förutom detta en storslagen julshow med över 15 musiker och artister och Smålands bästa julbord. Det är vad vi kallar en magisk jul.
Nordic Profile Fair
17 - 19 jan 2023
Nordic Profile Fair
Nordens viktigaste mötesplats för profil- och promotionbranschen. Fackmässan med fokus på nyheter för alla som arbetar med profil- och marknadsföringsprodukter.
BOLIST
27 - 28 jan 2023
BOLIST
BOLIST leverantörsmässa. Här har leverantörer möjlighet att knyta kontakter med medlemmar inom BOLIST, visa upp sina produkter och erbjuda utbildning inom sitt sortiment.
På Väg
7 - 8 mar 2023
På Väg
Mässan och mötesplatsen för alla som arbetar med säkerhet på vägar och gator.
Bilsport Performance & Custom Motor Show
7 - 10 apr 2023
Bilsport Performance & Custom Motor Show
Skandinaviens största bil- och MC-mässa.
Elmia Game Fair
18 - 20 maj 2023
Elmia Game Fair
Tre dagar med 100% jakt. Här träffar du branschens största leverantörer inom vapen, kläder, resor, jaktfordon, hundutrustning och andra jakttillbehör.
Håkan Hellström
15 - 15 jul 2023
Håkan Hellström
FKP Scorpio i samarbete med Huskvarna Folkets Park presenterar Håkan Hellström live på Elmiafältet i Jönköping den 15 juli 2023. ”Hej Jönköping! Ser så mycket fram mot att komma till er i sommar. Kommer med kappsäcken full av soul, gnistrande ackord och blänkande dansskor. ❤️” /Håkan
Elmia Husvagn Husbil
6 - 10 sep 2023
Elmia Husvagn Husbil
Elmia Husvagn Husbil är Nordens största mässa för camping och mobilt liv. Eventet är en enda stor happening med fler aktiviteter varje dag för alla med intresse för det mobila livet.
Elmia Garden
26 - 28 sep 2023
Elmia Garden
Elmia Garden är en nationell trädgårdsmässa och mötesplats som inspirerar dig till bättre affärer. Nätverka och knyt kontakter, ta del av trender och lyssna på intressanta seminarier.
Elmia Park
26 - 28 sep 2023
Elmia Park
Sveriges största branschmässa för utemiljöer. Här visar den samlade branschens leverantörer upp det senaste av maskiner, utrustning, möbler, lekmiljöer, jord- och växtmaterial, bevattning och tjänster.
Elmia Nordic Rail
10 - 12 okt 2023
Elmia Nordic Rail
Knutpunkten för framtidens järnvägsbrasch!
Elmia Matbruk
18 - 19 okt 2023
Elmia Matbruk
Den enda mässan som tar ett helhetsgrepp om dagens frågor kring mat och klimat. Vi bjuder in alla aktörer i kedjan från livsmedelsproduktion till förädling, konsumtion och återbruk.
Elmia Subcontractor
14 - 16 nov 2023
Elmia Subcontractor
Tillverkningsindustrins främsta arena, norra Europas ledande underleverantörsmässa. Den viktigaste mötesplatsen för underleverantörer inom tillverkande industri och deras kunder- en äkta specialistmässa för inköp och produktutveckling.
Elmia 3D
14 - 17 maj 2024
Elmia 3D
Här samlas leverantörer av maskiner, material och produktionsutrustning för att ge besökare chansen att upptäcka morgondagens produktionstekniker och additiv tillverkning.
Elmia Automation
14 - 17 maj 2024
Elmia Automation
Här visas kompletta lösningar i drift för effektiv och automatiserad produktion. Gör dig redo att möta framtidens automation för tillverkande industri redan idag.
Elmia Plåt
14 - 17 maj 2024
Elmia Plåt
Branschens egen mässa med ett brett utbud av maskiner, verktyg och tillbehör för den plåtbearbetande industrin. Möt framtidens produktion för tillverkande industri redan idag.
Elmia Polymer
14 - 17 maj 2024
Elmia Polymer
Skandinaviens största mässa för plast- och gummiindustri. Här visas ett högklassigt utbud inom områdena formsprutning, extrudering och kompoundering.
Elmia Svets & Fogningsteknik
14 - 17 maj 2024
Elmia Svets & Fogningsteknik
Här hittar du allt som har med svetsning och fogning att göra, oavsett om du är verksam inom byggindustrin, verkstadsindustrin eller jobbar på en renodlad svetsfirma.
Elmia Verktygsmaskiner
14 - 17 maj 2024
Elmia Verktygsmaskiner
En komplett produktionsteknisk mässa med allt inom verktygsmaskiner, verktyg och mätteknik. Gör dig redo att möte framtidens produktion för tillverkande industri redan idag.
Elmia Lastbil
21 - 24 aug 2024
Elmia Lastbil
Elmia Lastbil är en internationell mässa för åkeri- och transportbranschen, en självklarhet för hela åkerinäringen. Välkommen till en tungt lastad mässa — med blicken riktad framåt
VA-mässan
24 - 26 sep 2024
VA-mässan
Här förenas vattenkrafterna som tillsammans kan utveckla en stabilare grund för ett tryggt och hållbart samhälle. Här träffas uppdragsgivare, tillverkare och entreprenörer.