Hela Kalendern

Visar händelser mellan
30 sep 2020 - 12 sep 2021
Elmia Garden
30 sep - 1 okt 2020
Elmia Garden
Elmia Garden är en nationell trädgårdsmässa och mötesplats som inspirerar dig till bättre affärer. Nätverka och knyt kontakter, ta del av trender och lyssna på intressanta seminarier.
Jönköping Horse Show
28 okt - 1 nov 2020
Jönköping Horse Show
En show för dig som letar efter en häftig upplevelse eller bara är helt tokig i hästar! Varje år samlas eliten inom svensk ridsport och möts och tävlar mot varandra på Elmia.
Elmia Subcontractor
10 - 13 nov 2020
Elmia Subcontractor
Norra Europas ledande underleverantörs-mässa. I fyra dagar står mässan värd för möten och affärer, innovationer i världsklass, fullsatta föredrag och debatter.
DreamHack Winter
26 - 29 nov 2020
DreamHack Winter
Världens största datorfestival och LAN-party. Mängder av aktiviteter och e-sport. Titta på och testa den senaste tekniken, delta i seminarier, föreläsningar och tävlingar.
Nordic Profile Fair
19 - 21 jan 2021
Nordic Profile Fair
Nordens viktigaste mötesplats för profil- och promotionbranschen. Fackmässan med fokus på nyheter för alla som arbetar med profil- och marknadsföringsprodukter.
Elmia Lantbruk
10 - 12 feb 2021
Elmia Lantbruk
Elmia Lantbruk är affärsarenan som skapar förutsättningar för ett starkt svenskt lantbruk. Med mässa, debatter och inspirerande miljöer visar vi på bredden och möjligheterna.
Bilsport Performance & Custom Motor Show
2 - 5 apr 2021
Bilsport Performance & Custom Motor Show
Bilsport Performance & Custom Motor Show är en mässa för hela familjen. Förutom bilar och motorcyklar bjuds det på underhållning, tävlingar och spektakulära utomhusshower.
Landsbygdsriksdagen
23 - 25 apr 2021
Landsbygdsriksdagen
Här samlas landsbygdsaktivister, politiker och tjänstemän för att driva landsbygdsfrågorna framåt och sätta landsbygdsutveckling högt upp på den politiska agendan.
Elmia VA-mässan
27 - 29 apr 2021
Elmia VA-mässan
Här förenas vattenkrafterna som tillsammans kan utveckla en stabilare grund för ett tryggt och hållbart samhälle. Här träffas uppdragsgivare, tillverkare och entreprenörer.
Elmia Game Fair
13 - 15 maj 2021
Elmia Game Fair
Tre dagar med 100% jakt. Här träffar du branschens största leverantörer inom vapen, kläder, resor, jaktfordon, hundutrustning och andra jakttillbehör.
Elmia Wood
18 - 21 maj 2021
Elmia Wood
Elmia Wood är den globala mötesplatsen för hela skogsbranschen. Här möts skogsägare, entreprenörer och skogstjänstemän från hela världen.
Elmia Lastbil
2 - 5 jun 2021
Elmia Lastbil
Elmia Lastbil är en internationell mässa för åkeri- och transportbranschen, en självklarhet för hela åkerinäringen. I år är det dessutom 35-årsjubileum.
Elmia Husvagn Husbil
8 - 12 sep 2021
Elmia Husvagn Husbil
Elmia Husvagn Husbil är Nordens största mässa för camping och mobilt liv. Eventet är en enda stor happening med fler aktiviteter varje dag för alla med intresse för det mobila livet.