Hela kalendern

Visar händelser mellan
17 aug 2022 - 26 sep 2024
Nordic Profile Fair
17 - 18 aug 2022
Nordic Profile Fair
Nordens viktigaste mötesplats för profil- och promotionbranschen. Fackmässan med fokus på nyheter för alla som arbetar med profil- och marknadsföringsprodukter.
Elmia Lastbil
24 - 27 aug 2022
Elmia Lastbil
Elmia Lastbil är en internationell mässa för åkeri- och transportbranschen, en självklarhet för hela åkerinäringen. Välkommen till en tungt lastad mässa — med blicken riktad framåt
Elmia Husvagn Husbil
7 - 11 sep 2022
Elmia Husvagn Husbil
Elmia Husvagn Husbil är Nordens största mässa för camping och mobilt liv. Eventet är en enda stor happening med fler aktiviteter varje dag för alla med intresse för det mobila livet.
Elmia Garden
28 - 29 sep 2022
Elmia Garden
Elmia Garden är en nationell trädgårdsmässa och mötesplats som inspirerar dig till bättre affärer. Nätverka och knyt kontakter, ta del av trender och lyssna på intressanta seminarier.
Bomässan
7 - 9 okt 2022
Bomässan
Bomässan på Elmia är årets största bygg- och boendehelg. Välkommen till en helg fylld med inspiration, erbjudanden och experthjälp. Allt samlat under ett och samma tak!
Elmia Lantbruk
19 - 21 okt 2022
Elmia Lantbruk
Elmia Lantbruk är affärsarenan som skapar förutsättningar för ett starkt svenskt lantbruk. Mässa, debatter och inspirerande miljöer som visar på bredden och möjligheterna.
Jönköping Horse Show
1 - 6 nov 2022
Jönköping Horse Show
En show för dig som letar efter en häftig upplevelse eller bara är helt tokig i hästar! Varje år samlas eliten inom svensk ridsport och möts och tävlar mot varandra på Elmia.
Elmia Subcontractor
15 - 17 nov 2022
Elmia Subcontractor
Tillverkningsindustrins främsta arena, norra Europas ledande underleverantörsmässa. Den viktigaste mötesplatsen för underleverantörer inom tillverkande industri och deras kunder- en äkta specialistmässa för inköp och produktutveckling.
DreamHack Winter
24 - 27 nov 2022
DreamHack Winter
Världens största datorfestival och LAN-party. Mängder av aktiviteter och e-sport. Titta på och testa den senaste tekniken, delta i seminarier, föreläsningar och tävlingar.
På Väg
7 - 8 mar 2023
På Väg
Mässan och mötesplatsen för alla som arbetar med säkerhet på vägar och gator.
Elmia Game Fair
18 - 20 maj 2023
Elmia Game Fair
Tre dagar med 100% jakt. Här träffar du branschens största leverantörer inom vapen, kläder, resor, jaktfordon, hundutrustning och andra jakttillbehör.
Elmia Nordic Rail
10 - 12 okt 2023
Elmia Nordic Rail
Knutpunkten för framtidens järnvägsbrasch!
Elmia Matbruk
19 - 21 okt 2023
Elmia Matbruk
Elmia Matbruk, den enda mässan som tar ett helhetsgrepp om dagens frågor kring mat och klimat. Vi bjuder in alla aktörer i kedjan från livsmedelsproduktion till förädling, konsumtion och återbruk.
VA-mässan
24 - 26 sep 2024
VA-mässan
Här förenas vattenkrafterna som tillsammans kan utveckla en stabilare grund för ett tryggt och hållbart samhälle. Här träffas uppdragsgivare, tillverkare och entreprenörer.