Hela kalendern

Visar händelser mellan
7 dec. 2023 - 14 nov. 2024
En Magisk Jul
7 - 16 dec. 2023
En Magisk Jul
Det blir en storslagen jul med gatumusikanter, karusell, isbana, marknadsstånd, chokladhjul, magi, granar och tomtar. Ja vår jul innehåller allting den borde och mycket mer! Förutom detta en storslagen julshow tillsammans med musikalartisterna Linus Wahlgren och Laila Adèle och över 15 musiker samt Smålands bästa julbord. Det är vad vi kallar en magisk jul.
Nordic Profile Fair Hybrid
17 - 18 jan. 2024
Nordic Profile Fair Hybrid
Nordens viktigaste mötesplats för produktmediabranschen. Fackmässa med fokus på nyheter för alla som arbetar med profil- och marknadsföringsprodukter.
BOLIST
26 - 27 jan. 2024
BOLIST
BOLIST leverantörsmässa. Här har leverantörer möjlighet att knyta kontakter med medlemmar inom BOLIST, visa upp sina produkter och erbjuda utbildning inom sitt sortiment.
VA Tour Sweden
30 - 30 jan. 2024
VA Tour Sweden
Här får du ta del av de allra senaste teknikerna och produkterna inom markförlagd VA och vi bjuder på toppaktuella och kompetenshöjande seminarier. VA Tour Sweden är den självklara mötesplatsen för dig som är VA-ingenjör, VA-chef, konsult, anläggare, entreprenör, grossist eller på annat sätt arbetar med Vatten och Avlopp.
Elmia Solar
13 - 15 feb. 2024
Elmia Solar
Nordens nya mötesplats för solenergibranschen. Elmia Solar samlar alla som har en koppling till solenergibranschen för att göra affärer, nätverka och ta del av innovationer.
Sportfiskemässan
15 - 17 mars 2024
Sportfiskemässan
Välkommen till fiskeentusiasters stora mötesplats 15-17 mars 2024 på Elmia i Jönköping.
Custom Motor Show
29 mars - 1 apr. 2024
Custom Motor Show
Skandinaviens största bil- och MC-mässa.
Elmia 3D
14 - 17 maj 2024
Elmia 3D
Här samlas leverantörer av maskiner, material och produktionsutrustning för att ge besökare chansen att upptäcka morgondagens produktionstekniker och additiv tillverkning.
Elmia Automation
14 - 17 maj 2024
Elmia Automation
Här visas kompletta lösningar i drift för effektiv och automatiserad produktion. Gör dig redo att möta framtidens automation för tillverkande industri redan idag.
Elmia Plåt
14 - 17 maj 2024
Elmia Plåt
Branschens egen mässa med ett brett utbud av maskiner, verktyg och tillbehör för den plåtbearbetande industrin. Möt framtidens produktion för tillverkande industri redan idag.
Elmia Polymer
14 - 17 maj 2024
Elmia Polymer
Skandinaviens största mässa för plast- och gummiindustri. Här visas ett högklassigt utbud inom områdena formsprutning, extrudering och kompoundering.
Elmia Svets & Fogningsteknik
14 - 17 maj 2024
Elmia Svets & Fogningsteknik
Här hittar du allt som har med svetsning och fogning att göra, oavsett om du är verksam inom byggindustrin, verkstadsindustrin eller jobbar på en renodlad svetsfirma.
Elmia Verktygsmaskiner
14 - 17 maj 2024
Elmia Verktygsmaskiner
En komplett produktionsteknisk mässa med allt inom verktygsmaskiner, verktyg och mätteknik. Gör dig redo att möte framtidens produktion för tillverkande industri redan idag.
Thunderfield musikfestival
31 maj - 1 juni 2024
Thunderfield musikfestival
En tvådagars musikfestival på Elmiafältet. Ett tiotal av de mest aktuella artisterna intar secenen - Veronica Maggio, Norlie & KKV och Roc Boyz är några av dem.
Elmia Skogsevent
4 - 5 juni 2024
Elmia Skogsevent
Elmia Skogsevent - ett företagsevent för dig och dina kunder, leverantörer, återförsäljare och medarbetare.
DreamHack Summer
14 - 16 juni 2024
DreamHack Summer
Världens största datorfestival och LAN-party. Mängder av aktiviteter och e-sport. Titta på och testa den senaste tekniken, delta i seminarier, föreläsningar och tävlingar.
Elmia Lastbil
21 - 24 aug. 2024
Elmia Lastbil
Elmia Lastbil är en internationell mässa för åkeri- och transportbranschen, en självklarhet för hela åkerinäringen. Välkommen till en tungt lastad mässa — med blicken riktad framåt
Elmia Husvagn Husbil
11 - 15 sep. 2024
Elmia Husvagn Husbil
Elmia Husvagn Husbil är Nordens största mässa för camping och mobilt liv. Eventet är en enda stor happening med fler aktiviteter varje dag för alla med intresse för det mobila livet.
VA-mässan
24 - 26 sep. 2024
VA-mässan
Här förenas vattenkrafterna som tillsammans kan utveckla en stabilare grund för ett tryggt och hållbart samhälle. Här träffas uppdragsgivare, tillverkare och entreprenörer.
Elmia Garden
2 - 3 okt. 2024
Elmia Garden
Elmia Garden är en nationell trädgårdsmässa och mötesplats som inspirerar dig till bättre affärer. Nätverka och knyt kontakter, ta del av trender och lyssna på intressanta seminarier.
Elmia Lantbruk
16 - 18 okt. 2024
Elmia Lantbruk
Elmia Lantbruk är affärsarenan som skapar förutsättningar för ett starkt svenskt lantbruk. Mässa, debatter och inspirerande miljöer som visar på bredden och möjligheterna.
Elmia Subcontractor
12 - 14 nov. 2024
Elmia Subcontractor
Tillverkningsindustrins viktigaste marknadsplats och främsta arena för underleverantörer inom tillverkande industri och deras kunder – en äkta specialistmässa för inköp och produktutveckling.