Konferens, mässa, konsert, kongress eller annat event – oavsett anledning till ditt besök på Elmia är vår uppgift och ambition att ditt besök även ska smaka bra.

FC Gruppen är stolt matleverantör till hela mässområdet sedan januari 2019. Som besökare på Elmia behöver du inte gå hungrig. Här finns ett brett utbud av restauranger och caféer att välja mellan. FC Gruppen driver 10 permanenta restauranger/caféer på området, allt under ett och samma tak. Utöver dessa levererar de även direkt till monter och bygger upp tillfälliga serveringsområden.

Fem fakta om FC Gruppen

 • Bageriet

  Allt fika och bröd vi serverar bakas i vårt alldeles egna bageri, Bageriet. Njut av färskbakat fika eller vår frasiga pizza direkt från pizzaugnen.
 • Smaka på Småland

  Vi är en del av destinationerna Jönköping och Småland och vill självklart vara med och bidra till att öka livsmedelsproduktionen i Jönköpings län. Vi är stolta över de 28 lokala producenter vi samarbetar med och använder oss av deras lokala produkter i så stor mån som möjligt. Här kan du läsa mer om var våra råvaror kommer från. 2019 var 88% av våra inköp närproducerade och/eller ekologiska råvaror, frukt och grönt.
 • Maten ska göra lika gott som den smakar

  Ända sedan 1993 då FC Gruppen bildades har vi aktivt jobbat med att minimera den miljöbelastning som kan uppstå i samband med den verksamhet vi bedriver. Under 2018 tog vi ett rejält krafttag med vårt miljöarbete som belönades med en miljödiplomering. Diplomeringen intygar att vi har infört ett miljöledningssystem i enlighet med kraven i Svensk Miljöbas.
 • Familjeföretag med hjärtat i Jönköping

  Vi är ett Jönköpingsbaserat familjeföretag verksamt inom catering, event och restauranger. Förutom vår roll som matleverantör till Elmia driver vi sju lokala anläggningar samt FC Event, FC Production och FC Bryggeri.
 • Ett av Sveriges största cateringföretag

  Vi startade 1993 med en tanke om att servera gästen allt från halva ostfrallor till fullständiga koncept. Idag, 25 år senare, är vi ett av Sveriges största cateringföretag och genomför årligen ca 4000 uppdrag. Sommaren 2019 serverade vi från Ystad till Järvsö under Sveriges största sommarturné Diggiloo.

Besök FC Gruppens webbsida för mer information.

FC Gruppen
FC Gruppen
Telefon: +46 36 30 54 10