21 - 24 aug. 2024

Tillsammans skänkte vi pengar till välgörenhet!

Tillsammans skänkte vi pengar till välgörenhet!
Tack för ditt bidrag!

Kollegahjälpen 
Vid förköp av biljett till årets Elmia Lastbil valde hela 91 mässbesökare att skänka 20 kr extra till förmån för Kollegahjälpen. Det resulterade i en summa på 1820 kr som Elmia Lastbil skänker oavkortat till organisationen. Kollegahjälpen är ett nätverk av åkeriföretagare och lastbilsförare som ställer upp för att hjälpa lastbilsförare som har varit inblandade i en trafikolycka eller ett rån och här kan få stöd att bearbeta sina upplevelser och kunna gå vidare i livet.

>> Läs mer om Kollegahjälpen

Barncancerfonden 
Vid årets Elmia Lastbil ville arrangörerna ge möjlighet till fler barn att besöka mässan tillsammans med sina föräldrar. Entrébiljetten kostade en symbolisk 10-krona per barnbesökare vilken Elmia Lastbil väljer att oavkortat skänka till Barncancerfonden och har nu betalat in 5810kr.
- Tack för er gåva, varje krona ger hopp. Ert stöd gör att vi kan rädda ännu fler liv, skapa effektivare behandlingsformer och ge barn med cancer och deras familjer ett bättre liv. Samtidigt kommer vi närmare vår vision att utrota barncancer. Er gåva är livsviktig, säger Isabelle Ducellier, Generalsekreterare på Barncancerfonden. 

>> Läs mer om Barncancerfonden