14 - 16 nov 2023
För utställare

Tech Arena by night

Tisdagen den 15 november bjuder vi – tillsammans med Teknikföretagen – in till en inspirationskväll på Tech Arena-området. Ta tillfället i akt och umgås med kollegor, bjud med era kunder och träffa andra mässdeltagare.

18140-115_1920x1080.jpg

Kvällen bjuder på inspirerande föredrag under temat "Omvärlden förändras – gör du?", lättare mat och dryck samt trevligt mingel i Tech Arena-området. Missa inte chansen att knyta nya kontakter!

Tid: 15/11 klockan 18:00 - ca 20:00
Plats: Tech Arena-området, Hall D
Pris: Kostnadsfritt (max fem biljetter per företag). Om ni önskar fler biljetter vänligen ange detta i "Övrigt" så kontaktar vi er.
Anmälan: Anmäl er senast torsdag 10 november, begränsat antal platser. OMVÄRLDEN FÖRÄNDRAS - GÖR DU?
I sin föreläsning ger Sandra-Stina Vesterlund värdefulla insikter om hållbar affärsutveckling för att hjälpa er att vara konkurrenskraftig och möta kraven från morgondagens konsumenter. Som ordförande i ett snabbväxande Tech bolag kan hon se hur utveckling och tradition kan mötas för att accelerera er hållbara tillväxtresa. I föreläsningen ”Omvärlden förändras - gör du?” ställer vi oss frågan om hur vår omvärld utvecklats och på vilka premisser. Vad föranleder beslut som har tagit oss dit vi är idag och vad kan vi ta med oss in i framtidens beslutsfattande?

Anmälan

Powered by:


Sandra-Stina Vesterlund