Lyckas med ditt möte

Visste du att ett heldagsmöte där ni tar 30 medarbetare ur drift kostar företaget ca 100.000kr? Med det i beaktande är det viktigt att vi tillsammans sätter stort fokus på att skapa ett bra och givande möte, utifrån ditt syfte och mål.

Låt oss hjälpa er på vägen!

Framgångsfaktorer för en lyckad konferens

  • Mötet har ett tydligt syfte och mål som alla deltagare förstår
  • Mötesledaren har planerat upplägget på ett sätt som fångar
    alla
  • Lämpliga aktiviteter involverar och aktiverar mötesdeltagarna
  • Rätt lokal för ert ändamål, rätt verktyg på plats, nära till hands
  • God mat och fika för ökad energi och gemenskap

Personlig rådgivning

Alla kunder har möjlighet att få personlig rådgivning inför sin konferens, kongress eller sitt möte. Vi hjälper dig planera upplägget så att du kan nå era mål. Kontakta oss så bokar vi en tid för att diskutera era planer och idéer. Tillsammans gör vi ert möte till en succé!

Konkreta tips för ditt möte

Walk and talk

med diskussionsfrågor - Gå runt Elmia (ca 30 min), njut av vyerna över Vättern och diskutera ett par punkter som redovisas efter promenaden.

Starta dagen

Låt dina mötesdeltagare börja med en aktiv "lära-känna" övning som start på mötet. Aktivera både knopp och kropp, som skänk er några skratt och ni får en god känsla med er inför resten av dagen.

Lustfyllda aktiviteter
Vi vet att det kan vara trögt för deltagare att vara aktiva en hel dag i en konferens. Bryt helt och hållet och gör en lustfylld aktivitet mitt på dagen eller som härlig avrundning.

Hemlig gäst

Låt en hemlig gäst bryta av er konferens i 5-15 minuter som ett inspirerande inslag.

Tävla
Gör en 5-minuters musikquiz i lag eller individuellt, med ett roligt pris.

Telefondagis

Begränsa dina deltagares tillgång till mejl och samtal genom att samla in telefonerna, i den mån det går. 

Välkommen till kongressverksamheten på Jönköping Konsert & Kongress

Jönköping Konsert & Kongress består av två delar: En konsertverksamhet som Destination Jönköping driver, samt en konferens- och kongressverksamhet som drivs av oss på Elmia. All info om möten, konferenser, kongresser och företagsevent hittar du här på elmia.se. Vill du läsa om konsertverksamheten eller boka biljett till en föreställning? Besök Jönköping Konsert & Kongress officiella webbplats här