Ett hybridmöte har sin publik både på plats och på distans. Genom hybrida möten kan fler vara med i det viktiga nätverkandet och kunskapsutbytet. Har du en idé? Vi hjälper dig att skapa samma upplevelse och möjligheter för alla som deltar i ditt möte.

Vi på Jönköping Konsert & Kongress på Elmia har både teknik och kompetens för att genomföra ett lyckat hybridmöte. Hör av dig till oss så gör hjälps vi åt att planera och skapa ett möte där alla är delaktiga och nöjda.

Studio för ditt digitala möte

Vill du livesända eller spela in ditt möte? Toppen, då bygger vi en studio helt efter dina önskemål. Vi står för tekniken, sändningen och, om du vill, även input kring hur du får publiken delaktig på andra sidan skärmen!

 

 

Henrik Sandström, områdeschef Södra Skaraborg
Vi har lärt oss tekniken nu och jag tror att vi kommer att kunna ha en kombination av ett personligt och ett digitalt möte även 2022
Henrik Sandström, områdeschef Södra Skaraborg

Välkommen till kongressverksamheten på Jönköping Konsert & Kongress

Jönköping Konsert & Kongress består av två delar: En konsertverksamhet som Destination Jönköping driver, samt en konferens- och kongressverksamhet som drivs av oss på Elmia. All info om möten, konferenser, kongresser och företagsevent hittar du här på elmia.se. Vill du läsa om konsertverksamheten eller boka biljett till en föreställning? Besök Jönköping Konsert & Kongress officiella webbplats här