Service och tjänster

Vi på Jönköping Konsert & Kongress på Elmia hjälper dig gärna att planera och genomföra ditt önskade event. Vi erbjuder dig projektledning, deltagarservice, monterdesign och teknisk support. Givetvis finns här modern teknik, för alla slags behov.

Projektledning

Du kan lämna över allt till oss och få en egen projektkoordinator som hjälper dig genom hela processen – med tidsplan, budget och koordinering av hela projektet. Alla förberedelser, hela genomförandet och uppföljning – vi finns till för dig!

Personlig rådgivning

Alla våra kunder har möjlighet att få personlig rådgivning inför sin konferens, kongress eller sitt möte. Vi hjälper dig planera upplägget så att ni kan nå era mål. Kontakta oss så bokar vi en tid. Tillsammans gör vi ert möte till en succé!

Underhållning 

Vill du bjuda på underhållning eller musik? Elmia samarbetar med tongivande produktionsbolag inom svensk artistförmedling och kan skräddarsy alternativ för just ditt behov. Vi har givetvis personal på plats för att hjälpa till med all teknik vid ditt arrangemang.

Deltagarservice

Med vår deltagarservice får du hjälp att administrera deltagarna så att du får mer tid över till det viktiga – att fokusera på ett riktigt lyckat event.

Monterdesign

I nära anslutning till våra konferenslokaler finns foajéer eller mässhallar med fantastiska möjligheter för utställningar. Vi hjälper dig planera ytorna och skapa miljöer som effektivt förmedlar ditt budskap, lockar rätt besökare och lämnar ett bestående intryck.

 

Vad behöver du hjälp med?