Elmia Nordic Rail

10-12 oktober 2023
Knutpunkten för framtidens järnvägsindustri

Här finns lösningarna på infrastrukturens viktiga framtidsfrågor

På Elmia Nordic Rail träffas alla som vill se de senaste innovationerna, utbyta erfarenheter, knyta nya kontakter och bygga gränsöverskridande nätverk. En internationell mötesplats och ett kunskapsnav för alla som arbetar med järnväg och annan spårburen trafik. 

Här skapar du grunden för dina framtida affärer. Här träffar du banhållare, trafikutövare och fordonstillverkare. Här finns de som arbetar med underhåll och service. Du möter kompontenttillverkare, konsulter och speditörer. Politiker, experter och andra beslutsfattare gör mixen komplett.

Bli en del av Elmia Nordic Rail 2023 - fyll i din intresseanmälan här!

47%
av besökarna har ganska stort, stort eller helt avgörande inflytande i köpprocessen
17%
av besökarna kommer från utlandet
18%
av besökarna är VD/GD eller ägare
Mässan öppnar om
373
Dagar
:
23
Timmar
:
25
Minuter
Branschen samlas igen på Elmia Nordic Rail
13 jun 2022
Nu satsas rekordbelopp på att rusta upp och bygga ut järnvägen i Jönköping, Sverige och Norden. Branschen måste gemensamt lösa många frågor för att få det att hända.
Nyfikna studenter ville veta mer på Career forum
10 okt 2019
Fullbokat och mycket uppskattat. På Career forum under Elmia Nordic Rail gavs möjligheten för studenter att träffa och presentera sig för rekryterande företag – och många tog chansen. – Jag jobbar med HR så jag tycker att den här delen är bra att ha med på mässan. Så det inte bara blir bara fok...