DreamHack

Världens största digitala festival

DreamHack Winter är tillbaka

Det blir ”back to the roots” när DreamHack äntligen är tillbaka på Elmia igen. ”100 % LAN, inga konstigheter” innebär fullt fokus på LAN-partyt samtidigt som festivalen kryddas med aktiviteter, utställare och en stor scen.

På årets upplaga av DreamHack Winter blir det fokus på LAN-partyt och tillbaka till rötterna för DreamHack. För det var ju just med ett litet LAN-party några vänner emellan som allting startade för mer än 25 år sedan.

Endast renodlade LAN-biljetter kommer att säljas, även om festivalen kommer innehålla några välbekanta element så som utställare, en stor scen och andra aktiviteter i LAN-lokalen.

Träffas säkert på festivalen - Covid-19 info
För att göra festivalen ännu säkrare krävs att besökare som är 16 år eller äldre har tagit två vaccindoser och för de som är yngre än 16 år krävs ett negativt antigentest som görs på plats.

Köp biljetter och läs mer om vad som gäller för Covidsäkerheten på DreamHacks webbsida.

DH-Winter.png

CityofDreamHackFB.jpg

Festivalkänsla i hela stan

Från fyra dagar på Elmia till en hel veckas festival som kommer att märkas i hela Jönköping.

På restauranger, i butiker, hotell och flera andra platser kommer det märkas att världens största datafestival är i stan. 
- DreamHack-veckan ska bli oförglömlig och genomsyra hela Jönköping med olika event som hackaton, föreläsningar och cosyplayparader, berättar Tomas Lyckedal strategichef på DreamHack.

Läs mer om The City of DreamHack