12 - 14 nov. 2024
För utställare

Sustainability Arena

Kan ditt företag hjälpa industrin att bli mer hållbar? Då är Sustainabiility Arena rätt forum för dig! Här samlas och nätverkar företag, organisationer och verksamheter som kan guida industrin på vägen i den hållbara omställningen.

Hjälp industrin på traven i den hållbara omställningen

Visa upp ert företag och träffa andra hållbara utställare som deltar i arbetet för en mer klimatsmart tillverkningsindustri. På Sustainability Arena presenteras nya lösningar, modeller och arbetssätt och besökarna har möjlighet att titta, lyssna och kanske rentav prova en del av de nya hållbara innovationer som finns på marknaden. 

Genom att delta på Sustainabilty Arena kan ni:

  1. Etablera nya samarbeten och känn av kundernas behov
  2. Presentera era lösningar för både utställare och besökare 
  3. Hålla ett föredrag på Sustainability Arenas scen och presentera hur ni kan guida andra företag på deras hållbarhetsresa

Monterplats eller loungeplats? 

Om ert företag önskar delta på Sustainability Arena finns olika möjligheter att exponera er verksamhet.

Monterplats

Monterplatser går att boka i olika storlekar för att matcha er verksamhets behov av utrymme och exponering. Monterytans storlek och innehåll beror på vad ni som företag önskar. I priset ingår också möjligheten att hålla ett 20 minuters föredrag från Sustainability Arenas scen, där ni kan nå ut till nya relevanta målgrupper.

Vill ni ha hjälp med att designa ert monterutförande kan Elmias avdelning för Inredning & Design bistå er med det.

Monteryta per kvm (golvyta):

SEK 1 950

Grundavgift för huvudutställare:

SEK 7 500 / företag

Avgift för medutställare:

SEK 7 500 / medutställare

Inkluderar företagspresentation i mässkatalog med utökad produktpresentation samt digitala inbjudningskort och verktyg för inbjudningar.*Alla priser är exkl. moms

Loungeyta

Kanske passar det er verksamhet och organisation bättre med en mer öppen plats i år? Då finns alternativet att boka yta på Sustainability Area, en avgränsad loungedel med möjlighet till nätverkande. Här finns ytor på 2x2 meter, där ni kan förevisa er verksamhet på ett smakfullt sätt. I priset ingår också möjligheten att hålla ett 20 minuters föredrag från Sustainability Arenas scen, där ni kan nå ut till nya relevanta målgrupper.

Innehåll: Ståbord, el, del i förråd och möjlighet att ha roll-up.  

Grundavgift för utställare:

SEK 7 500 / företag

Avgift för medutställare:

SEK 7 500 / medutställare

Inkluderar företagspresentation i mässkatalog med utökad produktpresentation samt digitala inbjudningskort och verktyg för inbjudningar.
*Alla priser är exkl. moms

Frågor och funderingar?

Har du frågor om något gällande våra monterytor, så finns vi här för att hjälpa dig vidare. Kontakta gärna vår säljare här nedan:   

Sebastian Roman
Sebastian Roman
Telefon: +46 36 15 20 99
/globalassets/bilder/massor/subcontractor/2024/sustainability-arena/23130-145-sustainability.jpg
/globalassets/bilder/massor/subcontractor/2024/sustainability-arena/23130-146.jpg