Nyheter

Elmia Nordic Rail är den perfekta mötesplatsen för att hitta långsiktiga samarbetspartners
16 mar 2023
Med erfarenhet som både utställare och besökare är SYSTRA AB redo att ställa ut på Elmia Nordic Rail i oktober. Med ett särskilt stort fokus på hållbarhet kommer företaget att presentera ett egenutvecklat verktyg som bidrar till att vår värld går mot en grönare framtid med minskade CO2-utsläpp.
Elmia Nordic Rail är den självklara arenan för framtidens järnväg
2 mar 2023
Elmia Nordic Rail är mycket mer än en mässa – det är den viktigaste arenan för att träffa nya samarbetspartners och knyta viktiga kontakter inom järnvägsbranschen. Det är helt enkelt den ultimata mötesplatsen för alla järnvägsintresserade.
Elmia Nordic Rail är årets viktigaste mässa för AWI Maskin
20 feb 2023
Den trogna närvaron på Elmia Nordic Rail är en viktig tradition som företaget håller fast vid. För 12:e gången är AWI Maskin AB återigen redo att ställa ut på årets viktigaste mässa och knyta värdefulla kontakter.
Elmia Nordic Rail skapar många nya affärsmöjligheter för Terra Wing
15 feb 2023
En nordisk järnvägsmässa och en mötesplats med utrymme för utveckling, innovation och erfarenhetsutbyte. Detta är en av alla anledningar till att Terra Wing AB väljer att ställa ut för andra gången på Elmia Nordic Rail.
Internationella affärer i fokus när Swerig deltar med samlingsmonter på Elmia Nordic Rail i oktober 2023
6 feb 2023
Swerig och Elmia har en lång historik av samarbete kring järnvägsmässan Elmia Nordic Rail. I oktober återkommer den uppskattade samlingsmontern för föreningens medlemsföretag som fokuserar på export och internationella affärer. Medlemsföretagen får även möjlighet att bidra till mässans program, e...
Boka din plats i rampljuset
26 jan 2023
Förmedla din kunskap och expertis till 3500 besökare! Boka din plats i Elmia Nordic Rails program: prata på stora scenen, erbjud en station i våra populära temavandringar eller bjud in till ett eget utställarseminarium.