Nyheter

Trogna utställaren Railcare om Elmia Nordic Rail: ”Vår nordiska omvärldsbevakning”
20 nov 2022
Relationer. Kontakter. Omvärldsbevakning. Det finns flera anledningar till att Railcare återkommer till Elmia Nordic Rail år efter år. När mässan drar i gång i oktober 2023 står företagets hållbarhetsarbete i fokus – med den batteridrivna underhållsmaskinen MPVe som kronan på verket.
Jönköping – knutpunkten för affärer i Norden
9 nov 2022
Från våra största nordiska städer är det bara 3,5 timmars restid till affärsdestinationen Jönköping. Utbudet av hotell, restauranger och affärsmöjligheter gör därför Elmia och Jönköping till den självklara mötesplatsen i Sverige.
Minigolfslaget som gav TMW en jätteaffär på Elmia Nordic Rail
21 okt 2022
Först minigolf och sedan en jätteaffär. Med små medel i montern lyckades TMW från Gävle inte bara hitta en ny kund på Elmia Nordic Rail – det blev även början på en lång och framgångsrik affärsrelation. Hole-in-one, med andra ord.
Raka spåret till nya affärer på Elmia Nordic Rail
20 okt 2022
Affärer i fokus för framtidens järnväg. Det är precis vad Elmia Nordic Rail alltid har handlat om och mässan 2023 är definitivt inget undantag. Det är här du knyter nya kontakter och det är här du lägger grunden för dina affärer.
Järnvägsbranschen längtar efter att träffas på Elmia Nordic Rail igen!
1 okt 2022
Att Elmia Nordic Rail är järnvägsmässan som alla längtar efter är tydligt efter veckan på InnoTrans i Berlin.
Branschen samlas igen på Elmia Nordic Rail
13 jun 2022
Nu satsas rekordbelopp på att rusta upp och bygga ut järnvägen i Jönköping, Sverige och Norden. Branschen måste gemensamt lösa många frågor för att få det att hända.