På rätt spår för en hållbar framtid på Elmia Nordic Rail

På rätt spår för en hållbar framtid på Elmia Nordic Rail
Med en imponerade historia och en spännande produktlinje har Lännen MCE AB blivit en ledande aktör inom entreprenadmaskiner samt grävlastare. Med sikte på framtiden har de banat väg för hållbarhet och nyskapande inom branschen.

Lännen MCE AB, en del av LMCE Group, säljer och tillverkar Lännen Grävlastare- mångsidiga arbetsmaskiner som sätter produktivitet och miljö i fokus.  

   – Vårt utbud inkluderar allt från frontlastare till grävaggregat och personkorgar. Vår grundtanke är att erbjuda en enda serviceorienterad maskin, som vi sedan anpassar med rälshjul och övrig utrustning, vilket gör oss till en unik leverantör inom sektorn. Dessutom, genom att själva designa och tillverka våra maskiner, har vi den flexibilitet som krävs för att skapa innovativa lösningar som möter branschens behov, säger Sonny Tornäs, försäljningschef på Lännen MCE AB.

 

På bilden illustreras företagets multifunktionella Lännen 8800M.

 

En central mötesplats

Sonny Törnäs förklarar varför Lännen MCE AB, som utställare för andra gången, återvänder till Elmia Nordic Rail.  

   – Mässan är en viktig plattform för oss där vi kan interagera med entreprenörer och presentera våra produkter för dem. Det är även ett bra tillfälle där vi får möjlighet att öka medvetenheten om vårt sortiment och få inblick i framtida trender inom branschen. Elmia är den optimala platsen för oss att möta de rätta personerna inom järnvägssektorn, säger Sonny Tornäs.

 

Skapar framtidens järnvägsstandard

Att ha en vision för framtiden är en viktig komponent för att nå uppsatta mål. På Lännen MCE AB är de stolta över att leda vägen för framtidens järnvägsarbete.

   – På årets mässa kommer vi att presentera vår Lännen 8800M Rail och Line, en mångsidig järnvägsmaskin utformad för arbete på och kring järnvägar. Vi är övertygade om att dessa produkter kommer att revolutionera järnvägssektorn genom att erbjuda effektivitet, mångsidighet och hållbarhet. Genom våra innovationer kommer vi att sätta tonen för en bättre framtid inom järnvägsbranschen, där smarta och hållbara lösningar är nyckeln till framgång, säger Sonny Tornäs.

 

En smart och hållbar lösning 

Det är tydligt att Lännen MCE AB inte bara strävar efter att möta de nuvarande behoven som finns på marknaden, utan också forma en mer effektiv och ansvarsfull framtid för järnvägsarbete. Deras engagemang för innovation och hållbarhet är en inspirerande vision för hela branschen.

   – Vi strävar efter att erbjuda smarta och hållbara lösningar för järnvägssektorn. Genom att använda en enda multifunktionell Lännen Rail-maskin kan våra kunder utföra arbete på och runt järnvägar med minimal miljöpåverkan. Det är ett smart och hållbart val som hjälper till att minska utsläpp, buller och störningar samtidigt som vi främjar en mer ansvarsfull framtid, säger Sonny Tornäs.

 

En mässa som skapar ringar på vattnet

För Lännen MCE AB handlar deras deltagande inte bara om att erbjuda smarta och hållbara lösningar för järnvägsbranschen.

   – Genom att delta på mässan får vi möjlighet att knyta värdefulla kontakter och träffa potentiella kunder som på lång sikt kan skapa ringar på vattnet. De affärsmöjligheter och nätverk som vi skapar under evenemanget är lika betydelsefulla som de produkter och tjänster vi erbjuder. Vi ser med spänning fram emot vår medverkan som utställar på Elmia Nordic Rail i Jönköping, avslutar Sonny Tornäs.