Med spännande nyheter i bagaget deltar Safetrack som utställare för 12:e gången i rad

Med spännande nyheter i bagaget deltar Safetrack som utställare för 12:e gången i rad
När järnvägsbranschen ännu en gång samlas på Elmia Nordic Rail, är det en händelse som sprudlar av banbrytande innovationer, intressanta samarbeten och oändliga möjligheter.
Safetrack, med sin imponerande närvaro sedan mässans start 1995 har inte bara följt utvecklingen - de har varit en del av den. Nu står de redo att delge sina senaste framsteg och visioner, samtidigt som de markerar vägen för en moderniserad och effektiv transportsektor.

För Safetrack är närvaron på Elmia Nordic Rail mer än bara en tradition - det är en strategisk satsning. Inför årets mässa ser de med spänning fram emot att använda denna dynamiska plattform för att möta ledande aktörer inom branschen.

   – Vi hoppas på ett högt besöksantal, vilket ger oss en unik möjlighet att inte bara nätverka med folk i branschen, utan även skapa värdefulla kontakter som i förlängningen kan leda till givande affärsmöjligheter, säger Fredrik Adielson, Area Manager på Safetrack AB.

 

Fysiska mässors unika värde

Att delta i fysiska mässor har ett särskilt värde för Safetrack. Genom att möta kunder och få insikt i marknadens behov, har de upptäckt att fördelarna är många. Deras årliga närvaro har inte bara skapat kontakt med de som utför arbetet, utan också med de som beställer deras tjänster och produkter.

   – Vi är väl medvetna om vikten av att träffa våra kunder, och genom vårt deltagande på mässor får vi möjlighet att visa våra nyheter, skapa nya kontakter och lyssna på de faktiska behoven på marknaden. Dessutom, med vår närvaro sedan Elmia Nordic Rails start, är det självklart för oss att delta. Det är en tradition som vi håller kärt, säger Fredrik.

 

Safetrack.png
Safe Track AB har sedan 1988 försett järnvägs- och byggbranschen med maskiner, verktyg, mätinstrument och andra arbetsmaterial. De har utmärkt sig som en världsledande tillverkare och aktör inom elektriska kabelanslutningssystem för järnvägs-, jordnings- och katodskyddsindustrin.

 

Spännande nyheter att avslöja

En av höjdpunkterna på årets mässa är presentationen av deras senaste innovation, pinnlödningsaggregatet ECONECT XP.

   – Vi ser med stor förväntan fram emot att få presentera vårt pinnlödningsaggregat ECONECT XP. Det är ett optimalt system för stora projekt, med en oöverträffad prestanda som klarar minst 150 lödningar per laddning. Dessutom kommer vi att presentera ett urval av specialanpassade mätinstrument, inklusive de som är optimerade för arbete med kontaktledningar. Dessa instrument förbättrar inte bara arbetsflödet utan ökar även säkerheten och precisionen avsevärt, säger Fredrik.

 

En mässa med unika möjligheter

Tack vare företagets närvaro på Elmia Nordic Rail sedan mässans begynnelse har de skapat många minnesvärda ögonblick.

   – Vår långvariga närvaro sedan 1995 har resulterat i många fina ögonblick. Men vi är övertygade om att årets mässa kommer att överträffa dem alla. Vi har redan börjat ladda upp inför mässan som äger rum den 10–12 oktober, avslutar Fredrik Adielson.