Melbye återvänder till Elmia Nordic Rail med framtidens infrastruktur i centrum

Melbye återvänder till Elmia Nordic Rail med framtidens infrastruktur i centrum
Melbye gör sig redo att än en gång ställa ut på Elmia Nordic Rail med fullt fokus på framtidens infrastruktur. Deras unika produkter och innovativa lösningar är redo att ta branschen med storm och driva utvecklingen mot en mer hållbar och effektiv framtid.

Efter den framgångsrika debuten  på mässan 2019 var det ingen tvekan om att Melbye skulle återvända. För dem är Elmia Nordic Rail mer än bara en mötesplats, det är en arena där de kan knyta kontakter med människor som står inför vardagens utmaningar med framtidens infrastruktur.

   – Elmia Nordic Rail är en fantastisk mässa med en enorm potential. Det är genom personliga möten som vi knyter kontakter med människor som brottas med vardagliga utmaningar. Där kan vi också visa hur enkelt det är att arbeta med våra produkter och hur våra innovativa systemlösningar bidrar till projektens effektivitet. Det är på en sådan här plats där vi bara måste synas, säger Jonas Moberg, Business Unit Director på Melbye Group.

 

Moderna och flexibla lösningar för järnvägsindustrin

Melbye är kända för sina innovativa och flexibla lösningar inom järnvägsindustrin. På årets mässa kommer de att använda Elmia Nordic Rail som en plattform för att visa upp sina senaste tekniska framsteg.

   – Vi kommer att presentera våra innovativa och flexibla lösningar för framtidens järnvägsinfrastruktur. Våra produkter och systemlösningar är helt utan betong och med en garanterad hög hållfasthet. De är kostnadseffektiva att hantera och installera, säger Jonas Moberg.

 

En viktig plats att synas på

För Melbye är hållbarhet en av hörnstenarna i deras arbete. De strävar ständigt efter att skapa smarta systemlösningar och att tänka modernt med fokus på klimatavtryck och arbetsmiljö.

   – För oss är Elmia Nordic Rail en mötesplats där branschen samlas för att diskutera frågor kring framtiden. Där får vi möjlighet att inte bara presentera våra produkter och systemlösningar utan även att delta i en dialog med branschen och aktivt lyssna på marknadens behov, säger Jonas Moberg.


Melbye Group är ett tekniskt handels- och produktionsföretag som förser marknaden med produkter och systemlösningar inom olika områden, bland annat infrastruktur, vägar och anläggningar, fibernät, energi och installation.

 

Framtidens infrastruktur i fokus 

För Melbye är Elmia Nordic Rail en möjlighet att vara en del av framtidens infrastruktur och bidra till dess hållbarhet och effektivitet.

   – Under årets mässa kommer vi att visa upp vår modulbaserade kabelbrunn (Ultima Connect), som möjliggör snabb och enkel installation utan behov av stora maskiner. Vi kommer också att presentera våra multikanaler, som används exempelvis för kabeldragning under väg eller järnväg. Vi kommer naturligtvis att visa upp kabelrännan PROtrough, som är ett innovativt, lätt och brandtåligt kabelskyddssystem som utgör ett modernt alternativ till traditionella betongrännor. Våra modulbyggda lösningar är kostnadseffektiva, uppfyller kraven på hållfasthet och kan enkelt monteras på plats. Med dessa innovationer är vi fast beslutna om att vi tillsammans kan forma framtidens infrastruktur och bidra till dess hållbarhet och effektivitet, avslutar Jonas Moberg.