Geofix debuterar med innovativ mätteknik på Elmia Nordic Rail

Geofix debuterar med innovativ mätteknik på Elmia Nordic Rail
Geofix är i full gång med de sista förberedelserna inför sin debut på Elmia Nordic Rail. Under årets mässa har företaget storslagna planer att presentera sin innovativa säkerhetslösning för järnvägsbranschen. Med imponerande mätteknik och höga förväntningar ser framtiden ljus ut för denna spännande innovation.

Att vara med som utställare för första gången är både nervöst och spännande, och i oktober står Geofix redo att göra sin debut och öka sin närvaro inom järnvägsbranschen.  

   – Att vara närvarande på Elmia Nordic Rail ger oss möjligheten att fysiskt träffa våra kunder och skapa en närmare relation. Vi kan även introducera nya produkter och stärka vårt varumärke, vilket är värdefullt för vår fortsatta tillväxt, säger Tomas Persson, Verksamhetschef på Geofix.

 

Mer än att bara sälja produkter

För Geofix är det avgörande att interagera med befintliga och potentiella kunder inom järnvägsbranschen och förstå deras behov.

   – Vårt deltagande på Elmia Nordic Rail ger oss en unik möjlighet att presentera våra senaste innovationer och teknologier. Vi vill inte bara sälja våra produkter utan också bidra till branschens utveckling genom att dela med oss av vår expertis, erfarenhet och lyssna till branschens behov, säger Tomas Persson.

 

Geofic-Senceive.png
Geofix är en av Sveriges största leverantörer av mätrelaterade tillbehör, förbrukningsmaterial och mätutrustning. Bland deras produkter återfinns viktiga mätverktyg som regelbundet används vid nybyggnads- och underhållsprojekt inom järnvägsnätet. På bilden illustreras Geofixs ”Senceive
monitoreringssystem”.

Mot en säkrare framtid för järnvägsbranschen

Geofix mål är att erbjuda innovativa lösningar för att förbättra järnvägssäkerheten. Genom att delta på Elmia Nordic Rail kan de vara med och forma en framtid med säkrare och pålitligare järnvägssystem.

    – Vi ser vår medverkan som en viktig milstolpe och vi har höga ambitioner om att bidra med produkter som ökar säkerheten, både för de som arbetar med järnvägsprojekt och de som reser på järnvägsnätet. Vi vill även kunna förse arbetspersonal med högkvalitativ mätutrustning, säger Tomas Persson.

 

Innovativ monitoreringsteknik

En av de spännande lösningarna som Geofix kommer att presentera på årets mässa är deras ”Senceive monitoreringssystem”, som de förväntar sig ska förbättra säkerheten på järnvägarna runt om i landet.

   – Det är en avancerad mätteknologi som kan övervaka rörelser i tunnlar och järnvägsbankar och automatiskt varna om förinställda gränsvärden överskrids. Det innebär att systemet kan upptäcka och varna för potentiella risker som ras eller underminering av järnvägsbankar i realtid, vilket utgör en imponerande innovation för säkrare järnvägar, avslutar Tomas Persson.