Ny satsning utomhus!

Nu lanserar vi ett färdigt monterkoncept med monteryta och exponering på utomhusområdet. I montern har du möjlighet att visa upp produkter, fordon med mera. 
Torgområdet som knyter samman montrarna innehåller både demoscen, sittplatser och skapar ett inbjudande område.


Det här ingår
Monterpaketet innehåller 50 kvm monteryta med ett ståbord, ett eluttag (1-fas, 230V, 10A), grundavgift*, exponering vid utgången från Hall B till utomhusområdet samt tillgång till torgområdet med sittplatser och scentider för demo. Önskar du något mer till din monter? I vårt uthyrningssortiment finns allt från tält och möbler till belysning och växter.

Torgområde
Här har du möjlighet att boka scentid för att till exempel demonstrera kamerateknik som sitter i avloppsbrunn på området eller presentera en produktnyhet. Scentid ingår i monterpaketet. Anmälan och tider för scenprogram tas i samband med bokning av monter.

 

23 800 SEK exklusive moms

För bokning och mer information, kontakta:

Magnus Gunnomo
+46 36 15 21 82

 

*Grundavgiften inkluderar utställarkort, inbjudningskod, presentation i utställarlista inklusive produktregister samt verktyg för inbjudningar. För att optimera arbetet i montern finns möjlighet att mot kostnad aktivera Leads-hanteringen i utställarappen Elmia Plus.