Vad händer på mässan?

Under VA-mässan har du goda möjligheter att fylla på med ny kunskap i våra seminarier, i scenprogram och våra temavandringar Tech Talks.

20340_For_besokare_1920x1080.jpgHär hittar du en försmak av innehållet på VA-mässan 2021

Nyheter & trender
Mässan arrangeras tillsammans med branschens stora aktörer. Det betyder att hela branschens expertis samlas på ett och samma ställe. På mässgolvet visar de ledande leverantörer sina nyheter och på scen presenteras ett flöde av debatter, analyser och kommentarer från branschens namnkunniga personer och publikmagneter.


Kunskap & expertis
På mässgolvet arrangerar vi Tech Talks med fördjupningar inom olika teknikområden och Tech Walks vilket innebär "snabbspår" på mässan för de med ett specialintresse.

Innovation & inspiration
Dagens snabba utvecklingstakt gör det livsviktigt för etablerade bolag och organisationer att se sig om och ta vara på ny kunskap och arbetssätt hos unga bolag. Med Innovation Square bygger mässan broar till framtiden för branschen. Här kommer det finnas innovativa och teknikdrivna start-ups och scale-ups sida vid sida med de senaste innovationer inom branschen. 

Seminarier & workshops
Vad är nytt, intressant och aktuellt? Under mässdagarna kommer en rad seminarier och workshops att anordnas där besökarna och utställarna kan tanka kunskap och få nya värdefulla erfarenheter.

Branschen firar
En branschfest med god mat, trevligt umgänge och prestigefulla utmärkelser!

Framtidens kompetens
Under en av mässdagarna anordnas en temadag med fokus på framtidens kompetens och intressanta studiebesök på olika platser i området.

Nätverkande
Det är på VA-mässan du bygger relationer som ger rätt förutsättningar för både dina affärer och och samhället. Vi anordnar aktiviteter och programpunkter tillsammans med branschens olika nätverk.