Elmia Park

Sveriges största branschmässa för utemiljöer.

Lyckade mässdagar när Elmia Park var tillbaka

Tre mässdagar är nu till ända och vi vill rikta ett stort tack till alla besökare, utställare och samarbetspartners för en lyckad Elmia Park 2023!

Efter fyra års väntan var äntligen Sveriges största branschmässa för utemiljöer tillbaka. Vi kan se tillbaka på tre positiva och givande dagar – fyllda av möten, utställningar, affärer, testkörningar, ny kunskap och inspiration där ett stort antal av branschens ledande utställare fanns på plats.

Seminarieprogrammen, som gav både kunskap och inspiration, var välbesökta – både mässans eget scenprogram och de som genomfördes i regi av våra samarbetspartners kring fotboll och golf. Utomhus var det full aktivitet bland de utställande företagen och många besökare tog chansen att få lära sig mer om olika verktyg och maskiner genom demos och provkörningar.

Varmt välkommen tillbaka 23-25 september 2025!

Tack för i år!
Nytt på årets Elmia Park: Samlade utställarnyheter
5 sep. 2023
En nyhet på årets Elmia Park är en gemensam yta inne i mässhallen där vi samlar och presenterar ett antal produkter som är nyheter hos utställande företag.
Scenprogram med spännande bredd
3 sep. 2023
Scenprogrammet på årets Elmia Park är välfyllt och erbjuder en intressant mix av ämnen.
Golfens seminarieprogram har något för alla
22 aug. 2023
Swedish Greenkeepers Association, SGA, är en mångårig samarbetspartner till Elmia Park. Vi är glada över att även i år kunna presentera ett välfyllt seminarieprogram tillsammans med dem.
Testa multigolf på Elmia Park
10 aug. 2023
Under Elmia Park bygger vi upp en multigolfpark på en del av mässans stora utomhusområde tillsammans med utställaren Spin18. Passa på att testa denna roliga aktivitet, som passar för alla åldrar.
Gediget seminarieprogram kring fotbollen
20 juni 2023
Blekinge, Smålands och Östergötlands Fotbollförbund och representanter från Svenska Fotbollförbundet deltar på Elmia Park den 26–28 september med ett gediget seminarieprogram, som vänder sig till personer i föreningar och kommuner som arbetar med idrottsplatser.
Trädgårdsanläggarna visar anläggningsarbete
15 juni 2023
En av våra samarbetspartners på Elmia Park sedan flera år tillbaka är Trädgårdsanläggarna i Sverige. Liksom tidigare år kommer de att visa anläggning av en utemiljö med hjälp av elever från trädgårdsskolor.
Utomhusområde med utställare, demoytor och multigolfpark
14 juni 2023
På Elmia Park utnyttjar vi, förutom vår största mässhall, även flera av fälten på vårt stora utomhusområde. Här kommer utställare att visa upp maskiner och andra produkter, varav en hel del nyheter.
Tävla om Årets Park i Elmia Park Inspira
31 maj 2023
Utmärkelsen Elmia Park Inspira - Årets Park delas ut på Elmia Park i september. Tävlingen syftar till att lyfta fram våra vackra svenska parker och kyrkogårdar för att inspirera till fler besök och besökare.
Cecil Konijnendijk förläser om gröna städer på Elmia Park
5 apr. 2023
Cecil Konijnendijk är en av världens ledande stadsskogsexperter. Vi är glada att han kommer till oss på Elmia Park i september, då han bland annat kommer att föreläsa om sin 3-30-300-regel.
Frida Lygnegård föreläser i HAGS monter B 03:03 - tisdag 26 september 10.30
26 sep. 2023
Frida är legitimerad arbetsterapeut med en doktorsexamen i handikappvetenskap och magisterexamen i folkhälsovetenskap.
Nyhet från NORDICC!
20 sep. 2023
Äntligen finns det ett redskap till markförbättring till grävmaskin.
Bänken Aneby från HAGS!
14 sep. 2023
Namngiven efter den lilla orten där HAGS föddes, är parkbänken Aneby en hyllning till HAGS 75-årsjubileum och den plats där dess anrika resa tog sin början.
Arco och Arkad, nya möbelserier från Soma
11 sep. 2023
I samband med Elmia Park lanserar Soma två nya möbelserier formgivna av Marit Stigsdotter och Staffan Lind och tillverkade i Småland.
Skogen Virket & Vi
11 sep. 2023
Föreläsning i samarbete med Plockhugget och Soma.
Säg hej till Bobin, en ny möbel hos Soma
8 sep. 2023
Bobin är en möbel utformad för att bjuda in till både vila och lek.
Elverdal BUILDER DESIGNED BY YOU
8 sep. 2023
Builderen är din 'lekplats', där du gratis kan konfigurera designlösningar i oändlighet. Vårt intuitiva digitala designverktyg är uteslutande utvecklad till att hjälpa dig med att få och utveckla bra idéer för att skapa en så bra utemiljö som möjligt. Med hjälp av Buildern har det aldrig varit en...
Provkör nya Corvus Terrain EX4 på mässan
16 aug. 2023
På Elmia Park är det premiärvisning av nya Corvus Terrain EX4 - en fyrhjulsdriven och 100% elektrisk UTV. Det blir första gången den visas upp i Sverige och det kommer erbjudas möjlighet att provköra den.
Goupil G4 med elektrisk lövsug
16 aug. 2023
Beställ vårt elektriska arbetsfordon Goupil G4 med elektrisk lövsug