Golfens seminarieprogram har något för alla

Golfens seminarieprogram har något för alla
Swedish Greenkeepers Association, SGA, är en mångårig samarbetspartner till Elmia Park. Vi är glada över att även i år kunna presentera ett välfyllt seminarieprogram tillsammans med dem.

- Vi på SGA har varit med på Elmia Park i många år, i flera decennier faktiskt, berättar Göran Tyrsing, kanslichef på SGA. Vi tycker att mässan är en väldigt viktig arena av flera olika anledningar. Dels är den ytterligare en nationell träffpunkt, både geografisk och i tid, för oss inom golfbranschen att träffas på, dels ger det branschen en bra möjlighet att se och uppleva samma saker.

- På Elmia Park får besökarna chansen att möta leverantörer och se och höra samma saker, alla får samstämmig information helt enkelt, fortsätter Göran Tyrsing. Det finns ett stort värde i att samla hela branschen samtidigt på en plats på det här sättet.

Vänder sig både till beslutsfattare och medarbetare

- Främst hoppas vi att chefer och beslutsfattare i grönytebranschen, både inom golf, fotboll och kommun, vill komma och lyssna på våra seminarier, men även deras medarbetare, säger Tyrsing. Ser vi några år framåt i tiden så har vi en generationsväxling som gör att flera av dagens medarbetare kommer att vara morgondagens ledare.

Seminarieprogrammet bjuder på spetskompetens inom flera olika områden, så där finns en bra bredd och något för alla.
- På årets mässa finns det en hel del intressanta föreläsare och utställare med olika nyheter för golfbranschen som jag med spänning kommer att gå och lyssna på och träffa, avslutar Göran Tyrsing.

Golfseminarierna kräver föranmälan.

Se seminarieprogrammet