Utomhusområde med utställare, demoytor och multigolfpark

Utomhusområde med utställare, demoytor och multigolfpark
På Elmia Park utnyttjar vi, förutom vår största mässhall, även flera av fälten på vårt stora utomhusområde. Här kommer utställare att visa upp maskiner och andra produkter, varav en hel del nyheter.

I mitten av utomhusområdet, där vi träffar utställare i deras montrar, kommer det att finnas en showarena med läktare, vilket är ett område där utställarna kommer att promota sina produkter och ha maskinvisningar. Här blir det programpunkter kl. 10, 11, 12 och 13 varje dag och efteråt får besökarna provsitta, provköra, testa, klämma och känna på produkterna.

Testkörningsområde för professionella batteridrivna åkgräsklippare

En nyhet för i år är att vi gör en satsning på att uppmärksamma de batteridrivna åkgräsklipparna inom proffssegmentet. Fem företag kommer att demonstrera sina produkter från sju olika varumärken.

På testkörningsområdet kommer varje utställare får en stor gräsyta att demoköra på, där besökarna kan se och testa hur bra kapacitet dessa batteridrivna åkgräsklippare har.

- Det är relativt nytt med batteridrivna åkgräsklippare inom proffssegmentet, men de kommer mer och mer nu och därför känns det naturligt att kunna erbjuda en stor demoyta för detta på mässan, berättar Johannes Hansson, säljare på Elmia Park och ansvarig för utomhusområdet.

Testa tre olika aktiviteter i multigolfparken

En annan intressant del på årets Elmia Park är att vi tillsammans med utställaren Spin 18 bygger upp en multigolfpark utanför mässhallen. En multigolfpark är en smart möjlighet att på en relativt liten parkyta bygga upp banor för både discgolf, fotbollsgolf och parkgolf. Banorna anpassas enkelt efter de förutsättningar som finns på den aktuella platsen och hur stor yta som finns att tillgå. Ta chansen att testa detta på mässan!

Strax norr om multigolfparken kommer det att finnas ett demoområde, där de som är utställare på utomhusområdet kan demonstrera sin produkter för besökarna löpande under mässdagarna.

Mitt på utomhusområdet, i nära anslutning till montrarna, blir det dessutom ett matområde, där besökare och utställare kan ta sig en välbehövlig paus.