21 - 24 aug. 2024

Tre snabba med JOAB

Tre snabba med JOAB
I närmare 60 år har JOAB utvecklat och tillverkat innovativa lösningar och tjänster inom påbyggnadsbranschen. Deras stora utbud har resulterat i en bred kundbas med både privata och kommunala återvinningsentreprenörer, åkerier, lastbilstillverkare, återförsäljare samt andra påbyggare. JOAB utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, fastflak med kran, sopbilar, skiftessystem samt exklusiv distributör av HMF kranar. Verksamheten och JOABs egna servicemarknad bedrivs idag på flera orter runt om i Sverige.

Möt utställaren och marknadschefen Stefan Hartzen på JOAB.

1. Efter snart fyra år är det äntligen dags för Elmia Lastbil igen, vad ser du/ni mest fram emot, vad har ni saknat under denna tid då vi inte ha kunnat ses på Elmia Lastbil, både utifrån dig som person, din yrkesroll, ert företag?

- Vi ser fram emot den första stora sammankomsten efter pandemin som har varit så efterlängtad. Glädjen och tacksamheten är stor över att återigen kunna mötas fysiskt och ser fram emot de personliga mötena i vår monter. Hos oss kommer besökarna kunna se vårt hela produktprogram, utbud av tjänster men även kommande nyheter. Vi kommer att berätta mer om vår satsning för JOAB EcoDrive och visa hur våra kunder kan bedriva en både lönsam och utsläppsfri verksamhet.


2. Varför är Elmia Lastbil en viktig mötesplats för dig, ert företag och för branschen?

- Elmia Lastbil är viktig för oss, den möjliggör och skapar en plats där vi kan mötas med olika experter och partners för utbyte av idéer och erfarenheter. Självklart är det även ett fantastiskt tillfälle att träffa och umgås med våra kunder. Här kan vi erbjuda en möjlighet för alla besökande att lära känna och förstå produkterna, tjänsterna, samt människorna bakom JOAB. Elmia gör just detta, skapar en plats som möjliggör och uppmuntrar dessa möten.


3. Vilka utmaningar har branschen? Hur kan Elmia Lastbil hjälpa till på vägen, med ny inspiration, ny kunskap eller nya kontakter eller är det andra saker som mässan ger dig i och med ditt besök på mässan?

- Branschen är i ett mycket spännande skede, där teknikskiftet som elektrifieringen innebär kommer att påverka vårt sätt att jobba för att utföra arbetet på ett riktigt och säkert sätt. Elmia ger oss ett ypperligt tillfälle att träffa branschkollegor, samarbetspartner och kunder för att utbyta tankar och erfarenheter samt lära av varandra för framtiden. Att bättre förstå framtiden kommer att hjälpa oss att göra rätt saker här och nu. Jag är övertygad om ett Elmia Lastbil kommer erbjuda en bred palett av olika inspirerande seminarier inom områden såsom elektrifiering, infrastruktur, digitalisering och hållbarhet.