21 - 24 aug. 2024

Vägen mot framtiden

Som utställare på Elmia Lastbil är du en ytterst viktig del av mässan. Oavsett vad du vill visa, berätta, erbjuda eller sälja så är du med och skapar en heltäckande lastbilsmässa som lockar tusentals besökare varje gång.

Under fyra heldagar får du möjlighet att visa ditt erbjudande för 31 000 besökare, så passa på och gör ditt absolut bästa framträdande på branschens största scen. Mässan ger dig optimal möjlighet att träffa såväl nya som befintliga kunder, lansera nyheter och samtidigt själv ta del av ny kunskap från de över fyrahundra utställarna från hela branschen.

Med besökare från Sverige, Norden och övriga Europa är Elmia Lastbil en självklarhet för hela åkerinäringen.

Vill du söka nya kontakter och samarbeten så har du kört helt rätt, och ska du sälja så ser vi tillsammans till så att alla dina kunder — och några till — finns på plats!

Som utställare får du också tillgång till Mina Sidor, där du får stöd och möjlighet att kommunicera kring och optimera ert deltagande vid Elmia Lastbil. Här får du handfasta tips inför, under och efter mässan, vilket är en av nycklarna till ett lyckat evenemang för dig som utställare.

Ett 75 000 kvadratmeter stort skyltfönster
Med god förberedelse, bra monterarbete och noggrann uppföljning blir mässan en succé för dig och ditt företag såväl i minnen som i förnyade – och nya – affärer. Både formella och informella beslutsfattare kommer hit för att scanna av vad som erbjuds, så se till att du är med och tar hem affärerna!

Elmia Lastbil i stora drag

  • 31 000 besökare
  • Upp till 400 utställare på plats
  • 100 ackrediterade journalister från Sverige och hela världen
  • 75 000 kvadratmeter (drygt tio fotbollsplaner)

Elmia Lastbil är en internationell mässa för åkeri- och transportbranschen. Mässan hölls första gången 1983, och arrangeras för tjugoförsta gången 2024.

När?
21-24 augusti 2024

Var?
Elmia, Jönköping

Vad händer på mässan?
Utställning, uppvisningar, förartävlingar, skoltävlingar, Nordic Trophy, evenemang, seminarieprogram, debatt & diskussion, veteranlastbilar

Vem ställer ut?
Företag med alla typer av produkter och tjänster som ett åkeriföretag behöver för att bedriva sin verksamhet.

Vem besöker Elmia Lastbil?
Alla som arbetar inom åkerinäringen/intilliggande branscher eller bedriver firmabilstrafik.

Vem står bakom?
Trailer Magazine och Elmia AB.

Historik

Varför ska jag ställa ut?