21 - 24 aug. 2024

3 snabba med Fredrick Gripenwarg

3 snabba med Fredrick Gripenwarg
Fredrick Gripenwarg har arbetat på OF Ekeri AB under 12 års tid och tillträdde som VD i april. Han brinner för digitalisering, kundvård och utveckling på alla plan. Vi har pratat med honom om vad han och OF Ekeri har för tankar, förväntningar och planer inför mässan.

Efter snart 4 år är det äntligen dags för Elmia Lastbil. Vad ser ni mest fram emot och varför?
- Äntligen är verkligen rätt ord, Elmia Lastbil är navet för hela branschen. Här träffar vi befintliga och nya kunder, partners och leverantörer, allt samlat i en perfekt mix, säger Fredrick. Vi ser helt enkelt mest fram emot att få träffas på riktigt igen, dock ska jag inte undanhålla att vi verkligen ser fram emot att få presentera det jobb vi gjort för att få vår tillverkning klimatneutral.

 

Vilka utmaningar ser du i branschen och kan Elmia Lastbil hjälpa med ny inspiration, kunskap eller nya kontakter?
- Branschen står inför, eller är kanske mitt i, ett paradigmskifte. Fokus är, och måste också vara, på hållbarhet. Det vore dumt att ens försöka få med hälften av alla de utmaningar som vi står inför. Vi måste jobba tillsammans och hitta nya lösningar, därför är Elmia Lastbil kanske viktigare än någonsin.

 

Vad kommer ni fokusera på inför mässan och vad kan besökarna förvänta sig av er?
- Vi har 100 % fokus på hållbarhet, vi kommer att presentera våra lösningar för HCT-Transporter där vi är redo att producera när den svenska utredning för HCT är klar.

Vidare kommer vi som sagt lägga stor fokus på vår klimatneutrala tillverkning. Besökarna kan givetvis förvänta sig vår oslagbara fika och trevliga gemensanskap i montern.

 

Träffa OF Ekeri AB och många andra utställare på mässan. Boka din biljett här, redan idag!