Temavandringar

Varje mässa arrangerar vi spännande temavandringar. Antalet platser per temavandring är begränsat och anmälan sker därför enligt "först till kvarn". Vandringarna är kostnadsfria.

Temavandringarna erbjuder möjlighet till fördjupad kunskap inom något av våra fyra spännande teman: innovation, beredskap, lönsamhet och energi. Under en timmes guidad tur får du som besökare en inblick i de senaste trenderna och lösningarna inom det tema du valt.  

Så här fungerar det:   

Anmäl dig i förväg: Välj ett tema som intresserar dig och skicka in din anmälan. Det är kostnadsfritt att delta men platserna är begränsade, så se till att boka din plats i tid. Under mässan kan du anmäla dig i mån av plats. 

Temavandringen: Möt upp din guide i Lobby Nord vid angiven tidpunkt. Tillsammans tar ni er runt till utvalda utställare som är experter inom valt tema. Varje utställare får fem minuter på sig att presentera och ge dig en snabb och inspirerande inblick i deras arbete och innovationer.  

Tid: Två temavandringar genomförs per dag, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Välj den tid som passar dig bäst. Exakta tider släpps närmare mässan.  

Teman:   

Innovation: Utforska de senaste teknologiska framstegen och kreativa lösningarna som formar framtiden.   

Beredskap: Lär dig om strategier och verktyg för att hantera utmaningar och kriser.   

Lönsamhet: Upptäck hur du kan öka effektiviteten och lönsamheten i din verksamhet genom smarta lösningar.   

Energi: Få insikt om hållbar energihantering och framtidens energikällor.  
Temavandringen genomförs av Länsförsäkringar. 

Oavsett om du är teknikentusiast, affärsutvecklare eller bara nyfiken, kommer temavandringarna ge dig en inspirerande och informativ upplevelse.

Välkommen med din anmälan! Anmälan öppnar i augusti.