12 - 14 nov. 2024

Tre anledningar till att SKF besöker mässan i november

Tre anledningar till att SKF besöker mässan i november
Möt Per Wilhelmsson, Head of Sales Industrials Sales Sweden & Norway som är en av de som kommer att besöka Elmia Subcontractor fysiskt i november, platsen där hela industrisverige startar igång igen på riktigt.

Har du och/eller dina kollegor tänkt att besöka Elmia Subcontractor 2021?

Ja vi kommer!

Personligen kommer jag vara där tillsammans med några av mina kollegor. Elmia Subcontractor är en viktig mötesplats för oss även om vi i år valt att inte ställa ut själva på grund av den rådande osäkerhet som var vid tidpunkten för beslutet, vi behöver många månader på oss för att planera och förbereda för en mässa och tiden blev helt enkelt för knapp. Men mässan är fortfarande en viktig samlingspunkt för oss, oavsett om vi har en monterplats eller inte!

Fokus kommer att ligga på att vårda och uppdatera våra nuvarande kontakter och kunder och samtala med dem om framtiden.

 

Har du några speciella förväntningar på årets mässa?

Vi ser det lite som ett event där hela industrisverige startar igång igen på riktigt. För oss blir det ett första större arrangemang på länge där vi träffar flertalet kunder för att diskutera nya tekniska lösningar, utmaningar och framtida affärer.

Jag hoppas också att de senaste 18 månadernas insikt kring vår miljö och globaliseringsutmaningar lyfter upp miljöfrågorna högre upp på dagordningen. Lokal och hållbar produktion, C02-avtryck och gröna besparingar är områden som vi på SKF har stort fokus på och gärna diskuterar.

 

Vad tycker du om de åtgärder vi som arrangör har tagit för att göra mässbesöket så tryggt och säkert som möjligt?

Uppfattningen vi fått i all kommunikation med Elmia är att alla möjliga åtgärder är gjorda för att göra mässan säker. Sedan tycker jag också att mycket av ansvaret ligger på individen genom att hålla behörigt avstånd och följa hygieniska rekommendationer. Utöver det är de flesta idag vaccinerade vilket höjer tryggheten ytterligare, men det är en personlig åsikt från min sida.