12 - 14 nov. 2024

Industrin möts äntligen på Elmia Subcontractor 2021

Industrin möts äntligen på Elmia Subcontractor 2021
Elmia Subcontractor fortsätter att vara den viktiga återkommande arenan och inspirationsbanken för hela tillverkningsindustrin.
Nu om någonsin förstärks vikten av det personliga mötet för att dels skapa helt nya affärer men också för att starta igång det som har varit ”on hold” på grund av pandemin.

Planeringen av årets mässa är i full gång, innehåll och program kommer att handla om aktuella teman som tar ett helhetsgrepp om såväl dagsläget som framtiden. Vi är förberedda för att öppna upp en säker anläggning, det ska kännas tryggt att mötas på Elmia. 

-Det handlar om att hitta nya och rätt kontakter som leder till affärer för våra kunder men också att finna lösningar på olika problem, få kunskap och inspiration till utveckling säger Johanna Bjurevik. 

Johanna Bjurevik är, istället för föräldralediga Helena Åhs, mässansvarig för Subcontractor 2021. Johanna har lång och bred erfarenhet av Elmia och har tidigare jobbat i olika roller med ett flertal av Elmias mässor. Under 2020 tog hon klivet in i team Subcontractor som projektledare tillsammans med Helena.

-Att få vara med att bidra till våra kunders framgång känns naturligtvis mycket tillfredsställande och man förstår att  mässan spelar en viktig roll för tillverkningsindustrin.

Vi ser fram emot att tillsammans med utställare, besökare och branschen driva den här viktiga arenan vidare. Alla har ett stort behov av att mötas fysiskt igen och årets mässa kommer att  leverera en kombination av fysisk och digital mötesplats, vilket är ett lyckat recept för framtiden.