12 - 14 nov. 2024

Tre anledningar till att Husqvarna besöker mässan i november

Tre anledningar till att Husqvarna besöker mässan i november
Möt Jakob Lagerwall, Global Product Specialist på Husqvarna Group som är en av de som kommer att besöka Elmia Subcontractor fysisk i november för att ta igen det som har förlorats i samband med pandemin.

1. Har du tänkt besöka Elmia Subcontractor 2021 och varför?

Ja, nu både vill och behöver man ta till vara på alla de chanser som finns att möta människor och företag igen utifrån alla begränsningar som funnits i vår vardag de senaste åren. Jag ser verkligen fram emot att få möta alla leverantörer och man behöver den kreativa miljön som finns på mässan.  Elmia Subcontractor är ett koncentrat av material, idéer och människor.

Vi ligger nu rejält efter i att bygga nya relationer. Möten och samarbeten med andra människor är, enligt mig, helt avgörande för att skapa tjänster och produkter med innovationshöjd. Ensam är sällan stark!

Elmia Subcontractor i november blir en kickstart för att träffa nya kontakter och bygga nya nätverk. Och att ta igen det vi har förlorat. Här finns så mycket på ett ställe.

Att besöka leverantörer är vanligtvis tidskrävande, här kan man hinna träffa fler än hundra stycken leverantörer på bara någon timme.

 

 2. Har du några speciella förväntningar på årets mässa?

Allt skall effektiviseras, in i minsta detalj, vilket gör att vi blir väldigt känsliga för oförutsedda förändringar. Pandemin är ett exempel på just det. Sen har vi den ständiga strävan mot, i ur miljösynpunkt, hållbara lösningar. Därför skulle jag vilja få inspiration och tips på hur vi kan arbeta mer agilt och hållbart. 

 

3. Vad tycker ni om de åtgärder vi som arrangör har tagit för att göra mässbesöket så tryggt och säkert som möjligt?

 Jag litar fullt ut på Elmia som arrangör och deras bedömning att skapa trygga och säkra möten enligt folkhälsomyndighetens rekommendationer. Företagen måste fortsätta att utvecklas genom personliga möten och samarbeten, det är där allt händer. Att besöka mässor är ett ypperligt tillfälle att knyta nya kontakter. Det är värt att väga den osäkerheten som nu råder i vårt samhälle inför det fysiska mötet mot vad ett besök på mässan ger i form av nödvändig utveckling av individen, företaget och vårt samhälle.