9 - 12 nov 2021

Elmia Subcontractor

Norra Europas ledande underleverantörsmässa

Här formas industrins framtid

Det är här som affärer tar sin början. I år kanske mer än någonsin tidigare. Det är här som tillverkningsindustrin tar sig an de allra största framtidsutmaningar, visar på möjligheterna och pekar ut riktningen för branschen.

Utmaningarna är samlade i fyra teman – Smart industri, Hållbarhet, Kompetens samt Samverkan – som genomsyrar hela arenan.  Från alla utställare i världsklass, via samtalen i det digitala programmet till de innovativa casen på våra inspirationsarenor.

Äntligen är det dags att träffas på tillverkningsindustrins starkaste arena igen.

Vi ses 9-12 november!

Europas första 3D-printade båt
25 okt 2021
En sjöduglig båt, 3D-printad i ett stycke visas upp på InnoDex under Elmia Subcontractor i november. Båten har skrivits ut hos RISE och är resultatet av ett samarbete mellan RISE och Cipax, som äger båtmodellen Pioner.
Industrins framtid formas på Elmia Subcontractor
22 okt 2021
Smart industri. Hållbarhet. Samverkan och Kompetens. På Elmia Subcontractor 2021 pekar branschen ut riktningen för svensk tillverkningsindustri. Fyra heta ämnen som på industrins starkaste arena går från utmaningar till nya affärsmöjligheter.
Stigande stålpriser får stort fokus i BE Groups monter
20 okt 2021
Ett turbulent år med turbulenta priser. Stålbranschen är inne i en kritisk period där stigande priser skapar problem för tillverkningsindustrin. Nu kan BE Group äntligen träffa sina kunder för att diskutera läget på marknaden – och lära sig mer om kundens behov.
XANO skapar hållbara affärer tillsammans med sina samarbetspartners
12 okt 2021
Vad innebär hållbara affärer för dig? För industrikoncernen XANO handlar det om innovationskraft, entreprenörskap och långsiktiga relationer. Tre ledord som får stort utrymme i montern under Elmia Subcontractor.
Innovativ metod gör 3D-printning i koppar möjligt
11 okt 2021
Tänk på additiv tillverkning och du tänker förmodligen på detaljer av plast. Men det behöver du inte längre göra. Nu kan du få 3D-printade produkter av 100 procent koppar – vilket skapar nya möjligheter inom marknader med extremt höga krav.
Här är kreditkortet av 100 procent trä
7 okt 2021
Ett kreditkort i trä? Med samma funktionalitet som ett plastkort? Nu finns ett unikt trämaterial som är upp till fyra gånger hårdare än i sitt råa tillstånd – ett miljövänligt alternativ till både plast och metall.

Säkra mötesplatser
Säkra mötesplatser
Varning för bluff-fakturor!
Varning för bluff-fakturor!