14 - 16 nov 2023

Elmia Subcontractor

Den ledande arenan för kunskap, innovation och framtidens tillverkningsindustri

Heart of industrial know-how

Här möts industrins experter för att dela med sig av sin kunskap och bli inspirerade av andras. Det är här som branschen får syre, energi och kraft framåt.

Genom att samla hela industrins kunskap på ett ställe är detta inte bara en arena där branschnyheter visas upp – utan där de kan skapas och framtidens industri formas.

Här sker innovationer och affärer direkt på golvet. På plats. Med glädje. Och med morgondagens lösningar i fokus.

Välkomna 14-16 nov 2023!

Material, metod och människa i centrum
16 maj 2023
Hållbarhet inom plastindustrin är inte bara en fråga om återvunna material och energieffektiva tillverkningsmetoder, det handlar också om engagemanget hos människan bakom maskinen.
Hållbarhetsarbetet exploderar hos underleverantörerna
11 maj 2023
Hållbarhetsarbetet har närapå exploderat, nästan 20 procent har integrerat hållbarhet i sin affärsplan och hela 98 procent av underleverantörerna arbetar aktivt med företagets hållbarhet. Det är vad Sinfs Underleverantörsbarometer kvartal 2, 2023 visar.
Målet på Elmia Subcontractor är brand recognition
2 maj 2023
Med stark dominans på den finska marknaden inom industriförsörjning har ETRA valt att expandera västerut. Och Elmia Subcontractor 2023 är den självklara platsen för dem att plantera varumärket ETRA i Sverige.
Elektrifiering driver utveckling inom tillverkningsindustrin
11 apr 2023
I takt med att allt fler OEM-företag växlar över till hållbara och energieffektiva lösningar ökar behoven av spetskompetens inom elektrifiering. – Omställningen sker nu och tillsammans skapar vi lösningarna, säger Christian Sunkler.
RISE presenterade “Nationellt center för hållbar plast” på Sustainability Arena
22 mar 2023
Samma funktion, samma kvalitet och samma pris som traditionell plast. Men med ett större fokus på cirkulära materialflöden. Visionen bakom RISE nya nationella center för hållbar plast är tydlig – det är bara tillsammans som vi kan hitta framtidens lösningar. Hur det ska gå till presenterades på S...
Samverkan ger ny kraft till industrin
6 mar 2023
Business Blekinge fördubblade antalet medverkande företag i sin samlingsmonter på Elmia Subcontractor. – Vi ser en tredimensionell samverkansfaktor, både inne i montern, nationellt och internationellt, säger Petronella Lång, projektledare.