12 - 14 nov. 2024

Elmia Subcontractor

Den ledande arenan för kunskap, innovation och framtidens tillverkningsindustri

Heart of industrial know-how

Här möts industrins experter för att dela med sig av sin kunskap och bli inspirerade av andras. Det är här som branschen får syre, energi och kraft framåt.

Genom att samla hela industrins kunskap på ett ställe är detta inte bara en arena där branschnyheter visas upp – utan där de kan skapas och framtidens industri formas.

Här sker innovationer och affärer direkt på golvet. På plats. Med glädje. Och med morgondagens lösningar i fokus.

Välkommen till Elmia Subcontractor 12-14 nov 2024!

Se programmet i efterhand
Nyheter från mässan
Tillverkningsindustrins utmaningar möttes av framtidstro och nytänkande
21 nov. 2023
I en värld präglad av komplexa utmaningar skapar Elmia Subcontractor en betydelsefull plattform. Här omvandlar tillverkningsindustrin problem till möjligheter för en starkare och mer hållbar framtid.
Norrebo träindustrier - Newcomer magnet of the year
16 nov. 2023
Stort grattis säger vi till Norrebo träindustrier som tilldelades Newcomer magnet of the year på Elmia Subcontractor 2023! Åsa Cederquist, HR/Ekonomi, tog emot priset på mässans Main stage.
OEM Automatic - Magnet of the year
16 nov. 2023
Grattis säger vi till OEM Automatic som vunnit pris för Magnet of the year på Elmia Subcontractor 2023. På plats att ta emot priset fanns Magnus Burenby, teknisk säljare.
Framtiden är redan här – i fossilfritt stål
16 nov. 2023
För besökarna i SSAB:s monter på Elmia Subcontractor är det ett ämne som överskuggar alla andra – det fossilfria stålet. Och det är redan här, berättar Thomas Hörnfeldt, Vice President Sustainable Business.
Hallå där Andrénverken!
16 nov. 2023
Andrénverken är utställare på Elmia Subcontractor och marknads- och försäljningschef Andreas Söderlund och sälljare Anders Åkvist har svarat på några snabba frågor.
Läge för svensk industri att växa med AM-teknik
16 nov. 2023
Deras mission är tydlig – att fler industriföretag ska upptäcka möjligheterna med additiv tillverkning även för serieproduktion. Amexci är specialiserade på 3D-utskrifter i metall och möter för första gången underleverantörerna på Elmia Subcontractor.
Innovative Aluminum Alloy to Enhance Heat Dissipation in ICT Heat Sink
14 nov. 2023
Confronted with a pivotal challenge from a client in the Electronics industry, Teamsworld embarked on a mission to enhance transmission performance and safeguard internal components from potential damage. Drawing upon its extensive capabilities, Teamsworld skillfully crafted and delivered a trans...
”Mässpremiär” ny bild-AI!
13 nov. 2023
Förbättra din avsyning med bild-AI.
Sylvac är världsledande inom digitalt uppkopplad mätteknik via Bluetooth®
13 nov. 2023
Med hjälp av den senaste tekniken kan industrin ta en ny historisk vändning att bli alltmer "autonom". I den mening att processer förenklas, ordnas och organiserad på ett förutsägande sätt, och där anslutning mellan system är kärnan i Industry 4.0 begreppet.
Lasermärkning
10 nov. 2023
Nermans Lasermärkning från världsledande Macsa - Allt inom lasermärkning!
Nu är vårt senaste industrimagasin här!
10 nov. 2023
Äntligen är vårt senaste industrimagasin klart och det är fullt ös i Gnosjöregionen! Framtiden för svensk industri är ljus och företagen i Gnosjöregionen satsar som aldrig förr.
Admotion AB launching smart motors from Mini Motor
7 nov. 2023
Admotion AB in is since autumn 2023 new partner of Minimotor in Sweden. During Elmia Subcontractor 2023 we will launch Mini Motor latest BLDC smart motors.