10 - 12 feb 2021

Teknikvandringar - ta emot gruppbesök i er monter!

Vill ni dra nytta av tillfället att ta emot grupper med intresserade besökare inom ett visst tema till er monter?
Teknikvandringar är gruppvandringar till ett antal montrar där besökarna valt ett visst tema efter eget intresse. Det är för besökarna ett trevligt och effektivt sätt att under ca en timme få en överblick över vem som tillhandahåller vad inom det givna ämnesområdet. För medverkande utställare är det ett sätt att få in mer relevant trafik till sin monter.

Teknikvandringarna är planerade att arrangeras efter följande ämnesområden:

1. Hållbar mjölk- och nötköttsproduktion

Denna guidade tur handlar om produkter och tjänster som förbättrar djurens miljö och hälsa, förebygger sjukdom/olycksfall både hos djur och ägare samt förbättrar förutsättningarna för hållbar och ekonomiskt lönsam produktion.

2. Vattenhushållning

Denna guidade tur kommer ge en överblick inom vattenområdet. Hur man kan hantera resursen vatten på ett hållbart sätt i sin odling och djurproduktion.

3. Klimatsmart Lantbruk

Hur kan lantbruket bidra till att bromsa den pågående globala klimatförändringen och samtidigt anpassas till oundvikliga förändringar i klimatet? Denna tur ger nedslag inom områden som jordens bördighet, biologisk mångfald m.m.

4. Årets nyheter

Elmia Lantbruk Innovation Award är utmärkelsen som lyfter fram den senaste tekniken som utvecklar svenskt lantbruk. På denna guidade tur får man en överblick över finalisterna.
(Går ej att göra anmälan, projektteamet tar kontakt med företagen).

Hur går det till?

Besökare föranmäler sig till en eller flera vandringar, enligt principen ”först-till-kvarn”. Eventuella lediga platser står även till förfogande för anmälningar under mässan. Antalet vandringar på samma tema justeras efter antalet anmälda företag. 

Deltagande utställare skall vara beredda att vid en ungefärlig tidpunkt ta emot en grupp på 5-15 personer i sin monter, och för dem under max 10 minuter presentera företagets verksamhet inom vandringens tema. Därefter lämnar gruppen montern och går vidare till nästa. Då kemi uppstår mellan besökare och utställare får dessa träffas igen efter att vandringen avslutats (denna disciplin krävs för att kunna hålla ihop vandringen).

Deltagande utställare får efter mässan en lista över de föranmälda deltagarna till sin respektive temavandring. 

Intresseanmälan gör du här.

Sista dag för anmälan: 2020-05-25

Notera att det är en intresseanmälan. Exakt antal vandringar och schema bestäms först efter sista anmälningsdag. Vi återkommer för en vidare dialog om detaljer kring vandringarna i september.

Denna möjlighet att få intresserade besökare guidade till montern är kostnadsfri! 

Vid frågor, vänligen kontakta Annika Lindskog, annika.lindskog@elmia.se, +46 36 15 22 56.