19 - 21 okt 2022

Teknikvandringar - ta emot gruppbesök i er monter!

Vill ni dra nytta av tillfället att ta emot grupper med intresserade besökare inom ett visst tema till er monter?
Teknikvandringar är gruppvandringar till ett antal montrar där besökarna valt ett visst tema efter eget intresse. Det är för besökarna ett trevligt och effektivt sätt att under ca en timme få en överblick över vem som tillhandahåller vad inom det givna ämnesområdet. För medverkande utställare är det ett sätt att få in mer relevant trafik till sin monter.

Hur går det till?

Besökare föranmäler sig till en eller flera vandringar, enligt principen ”först-till-kvarn”. Eventuella lediga platser står även till förfogande för anmälningar under mässan. Antalet vandringar på samma tema justeras efter antalet anmälda företag. 

Deltagande utställare skall vara beredda att vid en ungefärlig tidpunkt ta emot en grupp på 5-15 personer i sin monter, och för dem under max 10 minuter presentera företagets verksamhet inom vandringens tema. Därefter lämnar gruppen montern och går vidare till nästa. Då kemi uppstår mellan besökare och utställare får dessa träffas igen efter att vandringen avslutats (denna disciplin krävs för att kunna hålla ihop vandringen). Deltagande utställare får efter mässan en lista över de föranmälda deltagarna till sin respektive temavandring. 

Du som utställare kan anmäla intresse för att vara med och delta under en teknikvandring. Denna möjlighet att få intresserade besökare guidade till montern är kostnadsfri.

Vid intresse eller frågor, vänligen kontakta Annika Lindskog, annika.lindskog@elmia.se, +46 36 15 22 56.

Projektkoordinator

Annika Lindskog
Annika Lindskog
Telefon: +46 36 15 22 56