Nytt datum för Elmia Lantbruk: 10-12 februari 2021

Nytt datum för Elmia Lantbruk: 10-12 februari 2021
Elmia Lantbruk skulle ha ägt rum 21-23 oktober 2020, men med anledning av Corona pandemin och myndigheternas restriktioner flyttas mässan fram till 10-12 februari 2021.

Elmia Lantbruk har haft en aktiv dialog med utställare, besökare och mässans samverkanspartners. Den input vi får tydliggör ytterligare det faktum att vi befinner oss i en mycket svåranalyserad tid. De flesta är därmed positiva till en framflyttad lantbruksmässa. Lantbruksbranschen är en samhällsviktig bransch där det rullat på även under pandemin. Behovet är stort av att träffas och göra affärer.

- För Elmia Lantbruk blev beslutet att arrangera mässan 10-12 februari 2021 det bästa alternativet utifrån rådande förutsättningar. Vi arbetar för att till dess både ha en fysisk och en digital mötesplats redo. Beslutet är taget i dialog med samverkanspartners och utställare, meddelar Maria Lindsäth, mässansvarig för Elmia Lantbruk.

Djurutställningar, maskiner & konferens

Den 10-12 februari kommer ni kunna besöka Elmia Lantbruk och ta del av riksutställningar för mjölk- och köttdjur, samt se maskinnyheter och diverse tillbehör.

Lantbrukskonferensen som är planerad till den 22 oktober kommer att flytta med. Nytt datum blir 11 februari, då både som fysiskt och digitalt seminarium.

Kontakt