Koppla upp dig gratis till den digitala mötesplatsen Elmiadalen för att ta del av programpunkten om matinnovation via livestream.
Titta här den 30 juni klockan 12:55:
https://www.elmia.se/elmiadalen/program/
Vilka möjligheter och förutsättningar har livsmedelsproducenterna i Sverige idag? Vad krävs för att svenska livsmedelsföretag ska kunna bli mer konkurrenskraftiga? Vilka är våra nya beteendemönster gällande mat? Vad kan politiken göra för att gynna matinnovation?
Deltagare:
Carl Eckerdal, Chefsekonom Livsmedelsföretagen
Håkan Christensson, VD Culinar
Krishan Kent, Ordförande Fiskbranschen riksförbund
Magnus Oscarsson, Riksdagsledamot KD samt Miljö- och jordbruksutskottet
Marie Gidlund, Verksamhetsledare Sweden Food ArenaSammanfattning med Christina Nordin, generaldirektör JordbruksverketModerator:
Lottie Knutson
Arrangör: Elmia Matbruk