Att odla ätbart är en stark trend just nu. Det är många som vill kunna skörda färska nyproducerade grönsaker från landet i trädgården för att sedan laga en god maträtt av dem. Men en trädgård ska ju även vara vacker. Ett tips är att satsa på att odla blommor som går att äta. Visste du att många av blommorna som vi älskar att odla är faktiskt ätbara? Krasse, rosor, lavendel och tagetes är bara några av dem. Därför blev jag extra glad när jag såg listan med blommor som Interflora har publicerat på sin hemsida. Några nyheter som jag inte alls hade tänkt på som ätbart finns också med.
Vi använder cookies (kakor) på elmia.se för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att surfa vidare på vår webbsida accepterar du att cookies används. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga webbläsaren eller stänga av cookies via din webbläsares säkerhetsinställningar.
Notera att när du godkänner cookies kommer viss data överföras utanför EU. Hur den informationen används av berörda bolag vet vi inte exakt. Till exempel uppfyller inte USA:s lagstiftning alla de krav gällande hantering av personuppgifter som ställs inom EU, vilket kan innebära vissa risker för dina personuppgifter.