Färginspiration till sommarens projekt

Färginspiration till sommarens projekt
Precis innan sommaren när många är på väg att kicka igång säsongens renoveringsprojekt lanserar Nordsjö en sommarlätt kulörpalett i samarbete med influencern Anna Kubel

Färgnyanser är alltid intressant och inspirerande, särskilt så här års när många av oss planerar för renovering av sommarhus och har långtgående planer på att renovera lägenheten istället för att åka på sommarsemester. Rätt tid för lansering av nya färgpaletter med andra ord och det är precis vad Nordsjö har gjort.

farginspo-nordsjo-egt.jpg

Färgskalan som består av 28 dämpade och jordnära nyanser är tänkta att använda inomhus för att skapa ett lugnt och harmoniskt hem. Det gör dem utmärkta för sommarens renoveringsprojekt. Men man kan även låta sig inspireras för att skapa en färgpalett för såväl perenn- som sommarblomsrabatter. Jag kan till och med se snittblomsbuketter i den här färgskalan.

 

Det är influencern och stylisten Anna Kubel som i samarbete med Nordsjö tagit fram kulörkartan som går under namnet ”Kubel Colour Collection”. Det är en palett med hennes egna favoriter som hon målat sitt hem med. Därtill är favoritnyanser från andra välkända bloggare och influencers tillagda. Krickelin kustgrå, HoP Light grey, Lapptussans Dusk och Tant Johanna grön är några exempel.

 

Foto: Nordsjö och Helena Kaasik