Vi möter nästa säsong med lust och längtan – ta del av trädgårdsbranschens trender för 2022

Vi möter nästa säsong med lust och längtan – ta del av trädgårdsbranschens trender för 2022
Elmia Garden presenterar Elmia Garden Trends 2022, tre tydliga trender inom trädgårdsbranschen: Jorden vi ärvde, Grönskande stad samt Lust och längtan. Trenderna visas upp på mässan genom inspirationsmiljöer och föreläsningar.

Efter ett år där långt ifrån allt varit som vanligt ser vi att intresset för odling och trädgård har ökat. Med de här tre trenderna blir det tydligt att trädgården ger oss lust, inspiration och att alla kan odla.

Även i år har Elmia Garden arbetat tillsammans med Jan Rundgren, designer och trendexpert, Malin Hidesäter, projektledare och kreatör, samt Helena Kaasik, journalist och fotograf, för framtagning av 2022 års trädgårdstrender.

För varje trend finns tillhörande växtförslag, färgval och inspirationsbilder. Trenderna riktar sig till alla som arbetar i branschen och kan användas som ett verktyg för inspiration och stöd vid inköp. 

Missa inte chansen att lyssna på Jan Rundgren när han presenterar trenderna på scenen i Hall C under båda mässdagarna. Dessutom visas trenderna upp genom inspirationsmiljöer inne i Hall D. Låt dig inspireras av växterna, materialen och färgerna!

Föreläsning Elmia Garden Trends 2022:

Onsdag 22 sept kl 10:00-10:30
Torsdag 23 sept kl 14:00-14:30