Nystartade Lind Decoration

Nystartade Lind Decoration
Allt från vindspel till gravljus, det nystartade företaget Lind Decoration ställer ut på Elmia Garden för första gången.

Rost och rostfritt. Det är vad man hittar på utställningsytan hos nystartade Lind Decoration. Här trängs lövformade trädgårdsdekorationer med krukor och eldfat i olika storlek. Det finns också ett stort sortiment av vindspel och vindskulpturer, en produkt som känns helt rätt i tiden just nu.

Carolina Sjöström Lind arbetade tidigare på en webbshop med inköpta produkter till trädgården. Det var då hon fick idén till att bygga upp ett sortiment som hon designar och producerar under eget namn.

I år är det första gången hon ställer ut med sitt varumärke på Elmia Garden. Produkterna, som tillverkas både i Europa och Asien, säljer hon till butiker och handelsträdgårdar i olika storlek över hela landet.

- Jag har också satsat på ett litet sortiment med gravljus. Designen är unik och en del av överskottet går till Hjärnfonden. Det känns bra att mina produkter kanske gör världen lite bättre, säger Carolina.