Det bjuds på många inspirerande seminarier

Det bjuds på många inspirerande seminarier
Vad är det för kryp vi ser på växterna och är de alltid skadliga? Hur gör du den finaste, friskaste jorden av allt ditt matavfall, på bara några veckor? Hur når vi ut till den unga generationens konsument som vill göra rätt val? Vilka hållbara val kan vi som företag i den gröna industrin göra för att bidra till ett mer hållbart samhälle?

Frågorna är många och svaren likaså. Under mässan finns chans att lyssna på bland annat Jan Rundgren, designer och trendexpert, som presenterar Elmia Garden Trends, de tre kommande trenderna för 2022. Trenderna visas med tillhörande växter, material och färger för att hjälpa dig vid inköp.

Malin Sairio från Bokashi föreläser om metoden som effektiviserar de naturliga processer som omvandlar organiskt material och fixerar näringsämnen. Resultatet blir en fantastiskt frisk och levande jord där klimatgaserna stannar kvar i jorden och kommer till nytta. 

När- och svenskodlade växter efterfrågas mer än någonsin och kunderna vill hjälpa till att skapa en miljömedveten blomsterbransch. Hanna Schagerlöv och Rebecca Strömblad, Löv & Blad, ger tips och idéer hur du når ut till den unga generationens konsument, och hur du får dem lojala.

Folkert Moll, Hållbarhetschef Kekkilä-BVB, föreläser om hållbarhet och vad vi tillsammans kan göra för att påverka konsumenten att göra hållbara val för en mer hållbar livsstil. (Föreläsningen hålls på engelska.)

Årets program innehåller ännu fler inspirerande föreläsningar, Flower Grand Prix med både elit och debutanter, prisutdelning av Årets Butik, Årets Perenn ska utses och mycket mer.

Hela programmet hittar du här.