Årets stora satsning - Den Klimatsmarta Trädgården

Årets stora satsning  - Den Klimatsmarta Trädgården
Elmia Garden och Hasselfors Garden bygger vidare på det utbildande upplevelsekonceptet genom ”Den Klimatsmarta Trädgården” i hall C. Här får besökarna branschanpassade tips för att kunna hjälpa sina kunder att göra mer klimatsmarta val.

Vi måste alla hjälpa till att dra vårt strå till stacken och bidra till klimatförändringarnas tillbakagång. Sveriges har satt upp Globala mål (Agenda 2030) för hållbar utveckling vilket innebär en successiv omställning av Sverige som modern och hållbar välfärdsstat, på hemmaplan och som del av det globala systemet.

(Så bygger du en) klimatsmartare trädgård

Vi vill ge alla möjligheten att bidra till en hållbar utveckling, därför är en av Elmia Gardens stora satsningar 2023 ”Den Klimatsmarta Trädgården”, en förlängning på förra årets succé ”Elmia Garden-butiken”. Det utbildande konceptet fortsätter, men i en helt ny tappning och form. Ni besökare vandrar igenom en uppbyggd trädgård där vi ger er enkla klimatsmarta val på vägen, anpassade för branschen.

Målet är att ge er besökare argument och kunskap som ni sedan kan förmedla till era kunder och guida dem till klimatsmartare val. För ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Den Klimatsmarta Trädgården är ett koncept framtaget tillsammans med Hasselfors Garden som kommer hålla en föreläsning på plats i trädgården varje dag. Men du kan såklart göra egna besök när som helst under mässans öppettider.

Se vilka tider du kan gå föreläsningen i dagsprogrammet.

Föreläsare – Pia Holmberg med kollegor – Hasselfors Garden