”En no-brainer att ställa ut på Elmia 3D”

Besökare som är mogna för tekniken. Avancerade tekniksamtal. Och så klart flera leads under 2018. Det var en självklarhet för 3DVerkstan att boka monter på Elmia 3D igen.

Förra året hade Elmia 3D premiär och arrangerades som en del av Elmia Produktionsmässor. För 3DVerkstan blev det en mässa som skiljde sig från mängden.
– Vi är vana vid att stå på mässor där det krävs en längre process för att få folk att intressera sig för tekniken. Men på Elmia 3D, som är en renodlad 3D-mässa, märkte vi att allt fler var mogna för tekniken. Vi kunde gå in på mer avancerade tekniksamtal direkt, säger Patrik Rosén, teknisk säljare på 3DVerkstan.

För 3DVerkstan handlar ett mässdeltagande om att kunna växla det som stoppas in i satsningen till en förtjänst.
– Elmia 3D är en sådan mässa. Vi försöker alltid att väga alla marknadsinvesteringar och vi märkte förra året att det är en no-brainer att ställa ut igen. Säljer vi en skrivare eller två så har mässan betalat sig, säger Patrik Rosén, som gillar idén med flera mässor under samma tak:
– Det är fantastiskt bra. Additiv tillverkning går hand i hand med all typ av tillverkande industri och vi hade väldigt många besökare i montern som kom från de andra mässorna.

Publicerad
2019-06-18
Bilder
”En no-brainer att ställa ut på Elmia 3D”
”En no-brainer att ställa ut på Elmia 3D”