14 - 17 maj 2024

Mediapartners till Elmia 3D 2024

Som mediapartner med Elmia 3D ger vi dig som utställare möjligheten att skicka oss dina nyheter och pm samt även annonsering till rabatterade priser.
Missa inte Svensk Verkstad Magasins mässnummer i samarbete med mässorna ”20 extra sidor mässpecial”!
 
Kontakta oss för olika annonspaket samt rabatter: info@svenskverkstad.se

Skicka dina nyheter till: nyhet@svenskverkstad.se 

Läs mer om våra annonsprodukter >>

Läs om vår nyhetstjänst - NyhetDirekt >>
 
Svensk Verkstad Media är ett ledande nyhetsmedia för svensk verkstads- och tillverkningsindustri. Vårt huvudsyfte är att förmedla och bevaka industrins affärer, digitala- och hållbara omställning samt arbetsliv och informera om produktnyheter och ny teknik. 

 

Verkstäderna och Metal-Supply - Branschens ledande och viktigaste medier som ger en unik bevakning inom metall- och verkstadsindustrin. Stort fokus ligger på produktionsteknik och utveckling kring maskinerna, materialen, metoderna och människorna.   
 
Branschkunniga journalister skriver i första hand om svenska företag och händelser i branschen, vi blickar också utanför landets gränser eftersom många av våra större företag är verksamma på den globala marknaden. 
 
I våra digitala kanaler och tryckta tidningar ger vi dig allt det intressanta och viktiga så att du alltid är uppdaterad kring det senaste inom branschen.   

Till Metal Supply hemsida >>

 

Plastforums devis är För kunskap, nytta & nöje. Vi ska förmedla kunskap och kompetens och vara ett verktyg i vardagen för våra läsare och vi ska göra det på ett lustfyllt och underhållande sätt.

Plastforum vänder sig till plast-, gummi och kompositindustrin – och dess kunder, konstruktörer och produktutvecklare. Vi samlar in och förmedlar kvalificerad kunskap om material, metoder, maskiner och marknader till alla som verkar inom och har anknytning till branschen.

Till Plastform hemsida >>