21 - 24 aug. 2024

Trailer nummer 9 är Elmia Lastbils officiella mässmagasin

Trailer nummer 9 är Elmia Lastbils officiella mässmagasin
Inför Elmia Lastbil 2022 går arrangörsgruppen Elmia AB och Trailer vidare i sitt samarbete och gör augustiutgåvan av Trailer till ett specialnummer med mässmagasinet inuti. Det innebär att du bokar annons i det officiella mässmagasinet precis som tidigare via Martin Lindström på Trailer/FABAS.

– Det här är rätt väg att gå, vi vill ju att det vi trycker på papper ska vara intressant för läsaren och kunna leva längre än en dag. Att kombinera den praktiska informationen om mässan med Trailers intressanta reportage är en win-win för alla, även miljön, säger Emilott Lantz, mässansvarig Elmia Lastbil.

– Vi ser att det här blir ett ännu intressantare nummer för våra läsare, som utgör en stor del av besökarna på mässan, dessutom blir det nog vår tjockaste tidning hittills, säger Rutger Andersson, chefredaktör Trailer.

Vi gör det här för att mässmagasinet blir en mer intressant produkt för läsaren, får en längre livslängd och totalt sett mindre avtryck på miljön när vi i praktiken minskar på trycket genom att göra en tidning av tidigare två.

 

Om mässmagasinet/Trailer 9

Trailer nummer 9 går ut till prenumeranter i förväg den 18 augusti 2022, och delas sedan ut under Elmia Lastbil 24-27 augusti 2022. Det betyder att mässmagasinet har potential att nå över 80 000 läsare. Vill du boka annons kontaktar du Martin Lindström: 0705-957875, martin.lindstrom@fabas.se