11 - 15 sep. 2024

Träffa Cinderella Eco Sverige på mässan

Vi har ställt 3 snabba frågor till Erik Roos, marknadsansvarig på Cinderella Eco Sverige som finns på plats med sin personal och kan svara på alla dina frågor.

Cinderella_3 snabba_utst_EHH_1920x1080.jpg

1. Vad kommer vi att få se i er monter under mässan? Kommer det att hända något speciellt som besökarna inte får missa?
Ni kommer, förutom att träffa vår eminenta personal som kan svara på alla era frågor, förhoppningsvis även få se lite nyheter från Cinderella. Intresset för vår modell Travel har varit stor i Europa men även här i Sverige ser fler och fler fördelarna med att förbränna latrinen till aska.

Toalett_Cinderella.JPG

2. Vilka är de starkaste trenderna ni ser inför kommande säsong?
Trend och trend, vi ser inte vår förbränningstoalett som en trend, mer som en produkt som är på väg att revolutionerar latrinhanteringen i husbilar och husvagnar. Vem svär inte när det är dags att tömma svartvattnet? Vem är det inte som drar lott om vem som ska tömma? Vem blir inte tvungen att ibland behöva lägga om sin planlagda rutt för att tömma avföring? Vore det inte en dröm att kunna tömma latrinen direkt i hushållssoporna? Det gör du med en Travel, cirka en kaffekopp aska för fyra personer på en vecka. Det är nästan magiskt!

Vy_Cinderella.jpg

3. Varför ska man besöka Elmia Husvagn Husbil?
För att det är Sveriges största mässa när det gäller husbilar och husvagnar. Alla som gillar ”on the road/camping”-livet borde besöka denna mässa. Här finns allt du kan önska och lite därtill och evenemangen kvällstid kan jag varmt rekommendera. Finns mycket kul att uppleva!