11 - 15 sep. 2024

Rösta fram Årets Destination Sverige 2024

FREEDOMtravel har instiftat ett pris för att uppmärksamma destinationer som välkomnar campingturister och där det finns mycket upplevelser och sevärdheter att ta del av.

Fem destinationer är nominerade till Årets Destination Sverige 2024. Var med och rösta fram din favorit.

Höga kusten_nominerad till Årets Destination 2024

1. Höga kusten
Unescoarvet Höga kusten bjuder på ett dramatiskt landskap med vackra vyer, härliga vandringar och fina öar dit man kan göra olika båtturer. Här finns gott om både campingar och ställplatser.
FREEDOMtravels tips: https://www.freedomtravel.se/2023/07/gora-i-hoga-kusten/

Karlskrona_nominerad till Årets Destination 2024

2. Karlskrona
Örlogsstaden Karlskrona är upptagen på Unesco:s världsarvslista på grund av sin militära historia. Denna idyll bjuder på härliga öar, camping i skärgårdsmiljö och en central ställplats.
FREEDOMtravels tips: https://www.freedomtravel.se/2021/07/gora-i-karlskrona/

Mariestad - Årets Destination 2024

3. Mariestad
Mariestad är en charmig stad vid Vänern, med en pittoresk stadskärna och möjlighet till naturupplevelser. Staden är husbilsvänlig med många ställplatser, och dessutom finns här fina campingar.
FREEDOMtravels tips: https://www.freedomtravel.se/2022/04/gora-i-mariestad/

Lysekil - Nominerad till Årets Destination 2024

4. Lysekil
Lysekil är en pärla på västkusten med klippor, båtliv, skaldjur och naturreservat. Det finns flera ställplatser med centralt läge, och dessutom finns campingar och ytterligare ställplatser att välja på.
FREEDOMtravels tips: https://www.freedomtravel.se/2022/08/gora-i-lysekil/

Helsingborg - Årets Destination 2024

5. Helsingborg
Helsingborg är en livfull stad med sandstränder, kallbadhus och sevärdheter, såsom Kärnan och Sofiero slott. Ställplatser finns både centralt och i Råå, där det också finns en fin camping. FREEDOMtravels tips: https://www.freedomtravel.se/2022/02/gora-i-helsingborg/

Rösta på Årets Destination 2024

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.
Lista med kryssrutor eller alternativknappar