11 - 15 sep. 2024

Campingvaruhuset breddar sitt sortiment

Campingvaruhuset utökar sitt sortiment av tillbehör i år. I deras monter finns förtält, lufttält till vans och plåtisar samt markiser. De kommer att visa spännande nyheter, kampanjer och hålla i utlottningar du inte får missa.

Campingvaruhuset_3 snabba_Gustav_1920x1080.jpg

1. Vad kommer vi att få se i er monter under mässan? 
I år har vi utökat butiksytan till 600 kvadratmeter. Nu kan vi ta med oss ännu fler olika produkter, något som jag tror kommer uppskattas av mässbesökarna.

På resterande 680 kvadratmeter visar vi förtält. I år tar vi med oss hela 25 olika förtält från 6 olika fabrik. Det kommer visas spännande nyheter, kampanjer och hålla i utlottningar* man inte får missa! 

Campingvaruhuset_fjalltalt_1920.jpg

2. Vilka är de starkaste trenderna ni ser inför kommande säsong?       
Trenden med lufttält fortsätter och där har vi nu ännu fler modeller att välja mellan så du som kund kan hitta en förtält som passar till just dig och ditt fritidsfordon. Under sommaren har vi fått många frågor om lufttält till van och plåtisar, vi har därför valt att ta med oss några olika modeller som passar utmärk för just dessa bilar. Vi erbjuder även markiser och vindskydd med luft där efterfrågan också ökar ständigt.

Campingvaruhuset_CampOut20_28_1920_1080.jpg

3. Varför ska man besöka Elmia Husvagn Husbil?
Du får möjligheten att se ett brett utbud av husvagnar, husbilar och tillbehör. Är man ute efter tillbehör så är det ett perfekt tillfälle att besöka vår monter med kunnig personal och få personlig hjälp, förhoppningsvis kan vi guida er till precis det ni söker! Här träffar du mängder med likasinnade som delar kärleken till camping. Kanske hittar du nya vänner att gå med på alla de olika kvällsaktiviteterna som arrangeras på campingen utanför mässhallarna? 

Campingvaruhuset_mat_1920.jpg