11 - 15 sep. 2024

Bioprogram

Fredag och lördag visas campingbio i Ekdungen på vårt utomhusområde. Ta gärna med något att sitta på, ett paraply vid dåligt väder och något att äta om du vill.

Välkommen!

Campingbio_1920.jpg

FREDAG 13 SEPTEMBER

15.30-ca 17.10 Paw Patrol: Storfilmen
När en magisk meteor kraschlandar i Äventyrsstaden, får PAW Patrol-valparna superkrafter, och förvandlas till mäktiga valpar! För Skye, den minsta medlemmen i teamet, är hennes nya krafter en dröm som blivit sann. Men allt förändras när valparnas ärkefiende borgmästaren Överdängare rymmer ur fängelset och slår sig ihop med en galen vetenskapsman för att stjäla superkrafterna. 
99 min, barntillåten

19.00-ca 20.40 Nelly Rapp - Dödens spegel
Nelly och hunden London får sällskap av styvbrorsan Valle då de beger sig ut i Svartskogen för att finna Dödens spegel. En resa som tar dem allt djupare in i skogen och till den plats där Nellys mamma en gång försvann.
96 min, från 11 år
*För dig med camping- eller flerdagarsbiljett.

LÖRDAG 14 SEPTEMBER

15.30-ca 17.00 Trolls 3
Efter en tid med sann vänskap och obevekligt flirtande är nu Poppy och Kvist äntligen ett officiellt par. När de kommer varandra närmare, upptäcker Poppy att Kvist har ett hemligt förflutet. Kvists bror Floyd kidnappas, för sina musikaliska talanger, av ett par skurkaktiga popstjärnor, Velvet och Veneer, ger sig Kvist och Poppy ut på en spännande och känslomässig resa för att återförena de andra 
bröderna och rädda Floyd från ett ännu värre öde än att bli en bortglömd popstjärna.
91 min, barntillåten

19.00-ca 21.00 Wonka
Baserad på den extraordinära karaktären från Kalle och chokladfabriken, Roald Dahls mest ikoniska barnbok och en av de mest sålda barnböckerna genom tiderna. Filmen berättar den underbara historien om hur världens största uppfinnare, magiker och chokladmakare blev den älskade Willy Wonka vi känner till idag.
116 min, 7 år
*För dig med camping- eller flerdagarsbiljett.

Med reservation för ändringar.